Perinatale Coaching

Coaching: Voor, tijdens en NA de zwangerschap

Perinatale coaching biedt een holistische benadering om vrouwen te ondersteunen voor, tijdens en na de zwangerschap.

Boek perinatale coaching
stresscoaching sint-niklaas

De voordelen van Perinatale coaching:

Het helpt bij het omgaan met fysieke, emotionele en mentale uitdagingen die inherent zijn aan deze bijzondere levensfase. Door middel van persoonlijke begeleiding worden stress, angst en spanning verminderd, terwijl de veerkracht en het welzijn worden bevorderd, zowel voor de moeder als voor het gezin.

Boek Nu

Wat is Perinatale coaching?

Perinatale coaching is een vorm van begeleiding die zich richt op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Het biedt een veilige ruimte voor vrouwen om te praten over hun ervaringen, zorgen en doelen, terwijl ze ondersteuning en praktische hulpmiddelen krijgen om deze levensfase op een positieve manier te doorlopen. Perinatale coaching omvat aangepaste technieken en strategieën om stress te verminderen, zelfvertrouwen te vergroten en het welzijn te bevorderen tijdens deze transformatieve periode.

Voor wie is Perinatale coaching?

Perinatale coaching is bedoeld voor (toekomstige) zwangere vrouwen en nieuwe moeders die op zoek zijn naar ondersteuning, begeleiding en empowerment tijdens de prenatale en postnatale periode. Of je nu worstelt met angst, stress, aanpassingsproblemen of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor en begeleiding, perinatale coaching biedt een gepersonaliseerde aanpak die aansluit op jouw behoeften en doelen.

Ontvang Professionele Begeleiding voor een Gebalanceerde Zwangerschap

Bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas bieden we professionele perinatale coaching om jou te ondersteunen tijdens deze belangrijke levensfase. Onze ervaren coach staat klaar om je te begeleiden, te ondersteunen en te helpen bij het creëren van een gezonde, gebalanceerde zwangerschap en moederschap. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een positieve zwangerschapservaring.

Tarieven:

  • Per sessie van ongeveer 1 uur: 70 Euro
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen? Ben je op zoek naar stress coaching in Sint-Niklaas? De stresscoach van Gezond op Maat helpt je graag!