Psychotherapie

Laat je begeleiden naar een beter leven met psychotherapie

Psychotherapie? Merk je dat iets jouw geluk hindert, verlamt of blokkeert? Je voelt je niet gelukkig, angstig, je wankelt aan de rand van een depressie, je staat soms stijf van de stress.De psychotherapeut helpt jou tijdens de psychotherapie en zoekt samen met jou de juiste manier om die klachten aan te pakken.

Boek Psychoherapie


psychotherapie sint-Niklaas

Voordelen van Psychotherapie

  • Doelgerichte gesprekken met een snel effect
  • Je vindt sneller de weg naar jouw geluk
  • Je leert op de beste manier jezelf kennen
  • Je leert omgaan met jouw problemen
  • Het gewenste resultaat op korte termijn


Boek Nu

Wat is Psychoherapie?

Tijdens zeer cliëntgerichte psychotherapie luistert de psychotherapeut eerst naar jouw verhaal. Daarna gaan we in onze praktijk voor psychotherapie sterk richten op een effectief behandelplan dat voor jou op maat gemaakt wordt; wat werkt het snelste en het beste voor jou?

Onze Psychotherapeut : "Psychotherapie zal een snel effect hebben op je huidige situatie. Integratieve psychotherapie benadert je situatie op een holistische manier, waardoor de aanpak volledig is aangepast aan je situatie."  

Hoe verloopt Psychoherapie?

Na het vastleggen van een eerste intakegesprek kom je langs in de praktijk van onze psychotherapeut. Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis en vertel je wat meer over jouw probleem(en) of huidige situatie. We leggen jou op onze beurt uit wat de geschikte werkwijze is en wat de mogelijkheden zijn om jouw huidige situatie te verbeteren.

Eenmaal we beslissen om door te gaan met de psychotherapie kunnen we effectief aan de slag gaan met jouw persoonlijke behandeltraject. Voor de psychotherapeut is het zeer belangrijk dat jouw probleem opgelost raakt en dit op een haalbare termijn. Vandaar dat onze psychotherapeuten hun behandeltraject en werkwijze volledig laten aansluiten op jouw persoon zodat we sneller tot de kern van jouw probleem kunnen geraken en zo ook sneller de gewenste situatie bereiken.


Voor wie is psychotherapie?

  • Jongeren, volwassenen en ouderen, maar we bieden ook psychotherapie voor kinderen aan.
  • Individuele therapie, relatietherapie (koppel/gezinnen)


Tarieven:

Wat mag nu zo’n behandeling kosten? Voor een normale psychotherapiebehandeling vragen de psychotherapeuten 55 euro voor een sessie van 60 minuten. Een aantal mutualiteiten geeft een beperkte terugbetaling voor psychotherapie bij jongeren. Raadpleeg je ziekenfonds!

  • Consult: Prijs: 55 euro - Duur: 60 minuten
Vraag info aan

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220Bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas bieden we professionele hyperventilatie Therapie o. Onze ervaren hyperventilatie en ademcoach staat klaar om je te begeleiden op je reis naar innerlijke heling, groei en emotionele vrijheid. Neem vandaag nog contact met ons op en doorbeek jouw hyperventilatie!