Relax Massage

Ontspan je spieren en kom mentaal tot rust met de relaxmassage

Relaxmassage ter ontspanning in Sint-Niklaas

Een relax massage Is ideaal als je last hebt van rugpijn, nekpijn, schouderpijn, vermoeide of zware benen? Onze relaxmassage is samengesteld om u te helpen bij deze lichamelijke klachten!

Een relaxmassage is een massage van de achterzijde van het lichaam waarbij er diepgaand en intensief gewerkt wordt op gespannen spieren in de rug, nek schouders, benen en voeten. We leggen tijdens deze relaxerende massage steeds de focus op uw klachten.

Boek nu
relax massage

Hoe werkt een relaxmassage:

 Bij relaxmassages maken we de rug, nek en schouder spieren los en soepel door gebruik te maken van verschillende technieken gevolgd door een stevige massage van de benen en een relaxerende massage aan de voeten. Dit alles zorgt er voor dat je volledig lichamelijk ontspant.

  • Minder blokkades in uw lichaam
  • Soepele spieren
  • U bent energieker en minder moe
  • Uw doorbloeding is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden
Boek Nu

Ondersteun je lichaam met de Relaxmassage

Onze lichaamshouding speelt een grote rol bij het ervaren van lichamelijke klachten. Mensen met staande beroepen ondervinden vaak overbelasting van de benen en onderrug, maar ook zittende beroepen kunnen tot klachten leiden: de benen bewegen te weinig waardoor het bloed minder goed gaat circuleren.  

Wanneer uw lichaam extra belast wordt door werk of dagelijkse bezigheden, dan is het zeker aan te raden uzelf regelmatig een relax massage te gunnen. Zo houdt u uw lichaam in een goede conditie en ervaart u minder lichamelijke klachten. Naast een ontspannen lichaam hebben relaxmassages nog andere mooie effecten: je voelt je prettiger in een gezond lichaam, je hebt meer energie en je voelt je fitter en gelukkiger! ect voor het lichaam. Rug, schouders en nek krijgen extra aandacht omdat het de plekken zijn waar stress zich het meest vastbijt.

Tarieven:

Deze relaxerende massage duurt ongeveer 60 minuten. Reken extra tijd voor een intake gesprek.

  • Prijs: 65 euro
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je je lichaam laten ontspannen via relaxmassage? Kies voor minder klachten en meer ontspanning; Kies dan voor de relaxerende massages bij Gezond op Maat Gezondheidscentrum.