Sportmassage

Houdt je lichaam soepel en verminder spierklachten. Verbeter je sportprestaties met sportmassage

Een topsporter kiest voor sportmassage!

Sport je regelmatig? Recreatief of op een hoger niveau? Sportmassages zijn goed voor je lichaam, of je dit nu recreatief sport doet of intensief. Als je spieren overbelast zijn en je wilt vooruit is het krijgen van een degelijke massage de juiste keuze. Kies voor sport- en ontspanningsmassage van topniveau.

Boek nu
sport massage

Wat is een Sportmassage

Mensen stellen geregeld de vraag: wat is sportmassage? Is er een verschil met ontspanningsmassage? Ja, sportmassage werkt net als andere massages zeer ontspannend, maar richt zich vooral op het voorkomen van blessures en verhogen van de flexibiliteit. De technieken van sportmassage werken diep op het spierbindweefsel in. Verder concentreert sportmassage zich op de spiergroepen die bij een bepaalde sport gebruikt worden. Zo zullen we ons bij een zwemmer meer op het bovenlichaam concentreren. g is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden

Boek Nu

Wanneer een sportmassage?

Eigenlijk is elk moment – voor of na de inspanning – goed voor massage. Sport vergt nu eenmaal veel van je lichaam. De oorzaken van spierpijn kunnen gaan van opeenhoping van afvalstoffen als melkzuur tot minuscule scheurtjes, littekens en knopen in spieren van omringend weefsel. Te stijve of te strakke spieren geven een verhoogd risico op blessures bij het sporten. Bij regelmatige toepassing van sportmassage hou je niet alleen je spieren soepel. Het komt er bij sportmassage ook op aan je doorbloeding te stimuleren, de lymfedrainage te verbeteren en de afvoer van melkzuur te versnellen.

Sportprestaties verbeter je met Sportmassage

Een combinatie van sportmassage en strekoefeningen bereidt het lichaam voor op het sporten en vermindert de spierspanning na afloop. Spieren die gespannen zijn kunnen niet maximaal presteren. Een massage vooraf bereidt de sporter voor door de spieren in afwachting van de inspanning te ontspannen. Sportmassage kan ook vorming van littekenweefsel voorkomen na een verwonding. Tijdens een diepe sportmassage kan je therapeut het littekenweefsel zelfs uitrekken.

Tarieven:

Heb je behoefte of zin in een sportmassage? Tarieven en prijzen zijn standaard, het aantal sessies stemmen we af op de ambities van de sporter. Van één zaak mag je zeker zijn: onze sportmassagepraktijk Sint-Niklaas levert altijd kwaliteitswerk af en is voor verschillende soorten sporters aan te prijzen. Sportmassage doet je altijd vooruitgang boeken!

  • Prijs: 50 euro - Duur: 60 minuten

Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Sport je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil voor of na het sporten begeleid worden via sportmassage om zo je sportprestaties te verbeteren? Kies dan voor een sport massage bij Gezond op Maat Gezondheidscentrum.