Stoppen met Roken

Leer effectief om te stoppen met Roken DMV hypnose

Bevrijd jezelf van Roken met Hypnose bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas

Wil jij stoppen met roken op een gezonde manier? Geen vervangende middelen gebruiken die vaak even slecht zijn? Wil jij vergeten dat je ooit gerookt hebt, en zonder problemen stoppen met die slechte gewoonte?  Dan is stoppen met roken via hypnose wat jij zoekt!

Boek stoppen met roken
stresscoaching sint-niklaas

De voordelen van stoppen met roken via hypnose:

Stoppen met roken via hypnose biedt tal van voordelen voor wie op zoek is naar een gezonde en effectieve manier om te breken met deze verslaving. In tegenstelling tot traditionele methoden, zoals nicotinevervangers, richt hypnose zich op het doorbreken van de diepgewortelde gewoonten en patronen die roken in stand houden. Door middel van hypnose kun je niet alleen je fysieke afhankelijkheid van nicotine verminderen, maar ook je psychologische en emotionele banden met roken doorbreken. Het resultaat is een blijvende bevrijding van de drang om te roken en een verbetering van je algehele gezondheid en welzijn.

Boek Nu

hoe werkt stoppen met roken via hypnose??

Stoppen met roken via hypnose is een vorm van therapie die gericht is op het herprogrammeren van je onderbewustzijn om je te helpen te stoppen met roken en een leven als niet-roker te omarmen. Tijdens de hypnosesessie brengt de hypnotherapeut je in een diepe staat van ontspanning waarin je meer ontvankelijk bent voor suggesties en veranderingen. Door middel van visualisatie en positieve affirmaties worden nieuwe, gezonde overtuigingen geïnstalleerd die je helpen om de drang om te roken te verminderen en te elimineren.

Voor wie is stoppen met roken via hypnose geschikt?

Stoppen met roken via hypnose is geschikt voor iedereen die klaar is om voorgoed afscheid te nemen van deze schadelijke gewoonte. Of je nu al meerdere pogingen hebt ondernomen om te stoppen met roken of net besloten hebt om de stap te zetten, hypnose kan een effectieve en duurzame oplossing bieden. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of rookgeschiedenis, hypnotherapie kan je helpen om de controle terug te krijgen over je leven en te genieten van een rookvrije toekomst.

Tarieven:

Gemiddeld zijn er 2 sessies nodig

  • intake gesprek 65 euro
  • Kostprijs 150€ per sessie van 60 min (inclusief audio sessie voor thuisgebruik)
  • Of kies het traject van intake plus 2 hypnose sessie voor 325 Euro
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas bieden we professionele hypnotherapie om je te helpen voorgoed te stoppen met roken. Onze ervaren hypnotherapeuten staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een rookvrije toekomst.