Traumaverwerking

Traumaverwerking en emoties loslaten doe je effectief met Hypnose

Bevrijd jezelf van Trauma en Emotionele Bagage met Hypnotherapie bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas. Deze aangename therapievorm biedt jou de mogelijkheid om je snel terug in balans te voelen en weer te focussen op het geluk dat voor je ligt.

Boek Traumaverwerking


stresscoaching sint-niklaas

De voordelen van Trauma & emoties Loslaten:

Traumaverwerking en het loslaten van emotionele bagage via hypnose bieden een diepgaande en blijvende verlichting voor wie worstelt met traumatische ervaringen, angstgevoelens, of langdurige emotionele pijn. Hypnotherapie stelt je in staat om op een veilige en comfortabele manier toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, waar de oorzaken van je trauma en negatieve emoties vaak verborgen liggen. Door het herprogrammeren van je onderbewuste overtuigingen en het loslaten van negatieve emoties, kun je innerlijke rust, veerkracht en emotionele balans herstellen.

Boek Nu

Wat is traumaverwerking met hypnose?

Traumaverwerking en emoties loslaten via hypnose is een therapeutische benadering die gericht is op het verwerken en transformeren van traumatische ervaringen en negatieve emoties door middel van diepe ontspanning en suggestie. Tijdens de hypnosesessie wordt een veilige en ondersteunende omgeving gecreëerd waarin je in een diepe trance wordt gebracht, waardoor je toegang krijgt tot je onderbewuste geest. Door middel van geleide visualisatie, positieve affirmaties en herinneringsherstructurering, kun je de impact van trauma verminderen en negatieve emoties loslaten, waardoor je innerlijke heling en groei kunt ervaren.

Voor wie is deze traumaverwerking?

Traumaverwerking en emoties loslaten via hypnose is geschikt voor iedereen die worstelt met traumatische ervaringen, negatieve emoties of onverwerkte emotionele bagage. Of je nu te maken hebt met een specifiek trauma, zoals misbruik of verlies, of met algemene gevoelens van angst, verdriet of woede, hypnotherapie kan je helpen om diep verborgen emoties los te laten en een gevoel van bevrijding en heling te ervaren. Ongeacht je achtergrond, leeftijd of de ernst van je trauma, hypnotherapie biedt een veilige en effectieve manier om je emotionele welzijn te herstellen en te versterken.

Tarieven:

  • Kostprijs 150€ per sessie van 60 min (inclusiefthuisaudio)
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas bieden we professionele hypnotherapie om je te helpen bij het verwerken van trauma en het loslaten van emotionele bagage. Onze ervaren hypnotherapeuten staan klaar om je te begeleiden op je reis naar innerlijke heling, groei en emotionele vrijheid. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jezelf het geschenk van een leven vrij van emotionele lasten.