Vitaliteitsmassage

Unieke massage methode om het Zenuwstelsel te her-activeren

Vitaliteitsmassage: Activeer je Zenuwstelsel en Herstel je Welzijn

Ontdek de kracht van vitaliteitsmassage - een intensieve en therapeutische behandeling die direct effect heeft op verschillende aspecten van je lichaam, waaronder het zenuwstelsel, spieren, bloedcirculatie en ademhaling. Door deze holistische aanpak biedt de vitaliteitsmassage een scala aan voordelen voor je welzijn.

Boek nu
vitaliteitsmassage

De voordelen van Vitaliteitsmassage:

  De vitaliteitsmassage is een doeltreffende manier om vastzittende stress en de symptomen ervan aan te pakken. Door de combinatie van ontspannende massagetechnieken met speciaal ontwikkelde wrijftechnieken wordt het zenuwstelsel geactiveerd en het zelf-genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit resulteert in:


  • Stressverlichting: Verlichting van vastzittende stress en spanningen in het lichaam.
  • Optimale functionaliteit: Resetten van het lichaam, waardoor het weer optimaal kan functioneren.
  • Behandeling van Burn-out & Trauma: Geschikt voor het bestrijden van burn-out, depressie en het herstellen van traumatische ervaringen.
  • Verbeterde Welzijn: Bevordering van algemeen welzijn, energie en vitaliteit.
Boek Nu

Stress & Burn-out

Bij Gezond op Maat begrijpen we hoe overweldigend stress en burn-out kunnen zijn, en daarom bieden we een holistische benadering om deze uitdagingen aan te pakken. Onze vitaliteitsmassage is niet alleen gericht op het verlichten van fysieke spanningen, maar ook op het herstellen van het mentale evenwicht. Door het activeren van het zenuwstelsel en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, biedt de vitaliteitsmassage een effectieve manier om stress te verminderen en burn-out symptomen te verlichten. Bovendien bieden we bij Gezond op Maat de mogelijkheid om de vitaliteitsmassage te combineren met stresscoaching, waardoor je een uitgebreide ondersteuning krijgt om niet alleen de symptomen aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaken van stress en burn-out te begrijpen en te overwinnen. Met deze geïntegreerde aanpak streven we ernaar om je te helpen een gezonder en gebalanceerder leven te leiden.

Ontdek de Vitaliteitsmassage

Ben je op zoek naar een effectieve manier om stress te verminderen, je welzijn te verbeteren en je vitaliteit te herstellen? Boek dan nu een vitaliteitsmassage bij Gezond op Maat Gezondheidscentrum. Onze deskundige therapeut biedt een persoonlijke aanpak, gericht op jouw specifieke behoeften.

Verloop van de Vitaliteitsbehandeling:

 • Oriënterend Gesprek: We starten met een grondig gesprek over je klachten en wensen, zodat we de behandeling kunnen afstemmen op jouw behoeften.
 • Massagebehandeling (90 min): Ervaar de weldaad van een 90-minuten durende massage, ontworpen om je lichaam en geest te revitaliseren.
 • Nabespreking: Na de massage kun je rustig aankleden en krijg je de gelegenheid om na te praten onder het genot van een glaasje water.

Tarieven:

 • Prijs: 100 euro
 • Duur: 90 minuten (plus extra tijd voor gesprek)
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je begeleiding bij het herstellen van je vitaliteit en welzijn? Kies dan voor een vitaliteitsmassage bij Gezond op Maat Gezondheidscentrum. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een energieker en gezonder leven.