Voetreflexologie tijdens de zwangerschap

Een ontspannen zwangerschap met voetreflexologie

Voetreflexologie tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschap is een zeer ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw. Niet alleen lichamelijk gebeurt er van alles, evenzeer op emotioneel gebied brengt een zwangerschap veel teweeg. Voetreflexologie tijdens de zwangerschap brengt rust! Deze relaxerende voetmassage zorgt voor een ontspannen mama & baby.

Boek nu
voetreflexologie

De voordelen van Voetreflexologie tijdens de zwangerschap:

Voetreflexologie tijdens de zwangerschap kan verschillende voordelen bieden voor zowel de aanstaande moeder als de baby:

  • Stressverlichting: Zwangerschap kan gepaard gaan met emotionele en fysieke stress. Voetreflexologie kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, waardoor de moeder zich meer ontspannen en kalm voelt tijdens deze periode.

  • Verlichting van zwangerschapskwaaltjes: Veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid, vermoeidheid, rugpijn, enkelpijn en slaapproblemen kunnen verlicht worden door middel van voetreflexologie. Door specifieke drukpunten op de voeten te stimuleren, kan de doorbloeding verbeteren en kunnen spanningen in het lichaam verminderen.

  • Hormonale balans: Voetreflexologie kan helpen bij het bevorderen van een gezonde hormonale balans tijdens de zwangerschap, wat kan bijdragen aan een soepel verloop van de zwangerschap en het verminderen van stemmingswisselingen.

  • Bevordering van ontspanning: Door de ontspannende effecten van voetreflexologie kan de aanstaande moeder beter slapen en zich meer uitgerust voelen. Dit draagt bij aan haar algehele welzijn tijdens de zwangerschap.

  • Bevordering van bloedcirculatie: Voetreflexologie kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren, wat belangrijk is voor zowel de moeder als de baby. Een goede bloedcirculatie kan helpen bij het verminderen van zwellingen in de benen en voeten, en kan ook de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de baby verbeteren.

Boek Nu

Ontspannen zwangerschap met voetreflexologie

Elke zwangerschap is anders en elke vrouw beleeft deze ook anders. De zwangerschap is een hele bijzondere periode: er wordt niet alleen een baby geboren, maar ook een moeder. Het is één van de grote wonderen in het leven. Maar toch is een zwangerschap ook een periode van chaos van hormonen, ochtendmisselijkheid en allerlei kwaaltjes zoals rugpijn, constipatie, oedeem, slapeloosheid,... die de zwangerschap er niet makkelijker op maken. Voetreflexmassage zwangerschap kan je helpen om deze ongemakken op te vangen.

Voetmassage tijdens zwangerschap is zeer rustgevend, zowel voor moeder als voor baby. Door het bevorderen van het natuurlijke evenwicht van het lichaam creëert zwangerschapsreflexologie de optimale omstandigheden voor een aangename zwangerschap en een voorspoedige bevalling. Ook na de bevalling kan voetreflexmassage je enorm helpen om je lichaam terug in evenwicht te brengen.

Zwangerschap voetreflexologie is volkomen veilig gedurende de hele zwangerschap en zal niet zorgen voor een te vroege bevalling.

Tarieven:

  • Prijs: 65 euro - Duur: 70 minuten

Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je ontspannen zwanger zijn? Laat je begeleiden via voetreflexologie en voel je weer ontspannen en klachtenvrij. Kies voor een Voetreflexologie tijdens de zwangerschap bij Gezond op Maat Gezondheidscentrum!