Bruid Maquillage & Kapsel

Stralen op jouw mooiste dag? Ik ben gespecialiseerd in bruidsmaquillage & Bruidskapsels. In de salon & op Locatie

Stap in het Huwelijksfeest met Stralende Schoonheid

Laat je dromen van de perfecte bruidslook uitkomen met onze professionele bruidsmake-up en bruidskapsel service, zowel in de praktijk als op locatie.

Vraag meer info aan


Schoonheidsspecialiste

Voordelen van Bruidsmake-up & Bruidskapsel:

Bruidsmake-up en bruidskapsel bieden tal van voordelen voor jouw speciale dag. Allereerst zorgen ze ervoor dat je er op je allerbest uitziet en je zelfverzekerd voelt terwijl je 'ja' zegt tegen de liefde van je leven. Onze service brengt het gemak van twee proefsessies bij jou thuis, zodat je de look kunt perfectioneren zonder extra stress. Of je nu kiest voor een verfijnde en elegante stijl of een gedurfde en glamoureuze uitstraling, wij helpen je om jouw visie tot leven te brengen op jouw trouwdag.

Vraag meer info aan


Hoe verloopt een Sessie?

We zorgen ervoor dat jouw huwelijksdag begint met de perfecte bruidslook. Als ervaren beauty professional kom ik twee keer bij jou thuis met onze beauty truck voor een proefsessie (of bij mij in het salon), waarbij we jouw wensen bespreken en deze omzetten in een prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel. Op de grote dag zelf kan je ontspannen terwijl wij ervoor zorgen dat je straalt met jouw droomlook, compleet met een lippenstift van MAC en een speciaal bruidsgeschenk.

Onze pakketten:

Bruids Make-up:

Geniet van onze Bruids Make-up service, waarbij we twee keer bij jou thuis langskomen met onze beauty truck. Tijdens de eerste sessie bespreken we uitgebreid jouw wensen en voeren we deze uit tot in perfectie, zodat je op jouw grote dag volledig kunt ontspannen. Deze service is inclusief een lippenstift van MAC en een speciaal bruidsgeschenk. *Prijs op aanvraag*


Bruidskapsel:

Ervaar ons Bruidskapsel pakket, waarbij we twee keer bij jou thuis langskomen met onze beauty truck voor een prachtig opsteekkapsel. Tijdens de eerste afspraak nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en deze uit te voeren, zodat je volledig kunt ontspannen op jouw bruiloft. Dit pakket is inclusief een speciaal bruidsgeschenk. *Prijs op aanvraag*


Bruids Make-up & Bruidskapsel:

Combineer jouw droomlook met onze Bruids Make-up & Bruidskapsel service, waarbij we twee keer bij jou thuis langskomen met onze beauty truck voor zowel bruidsmaquillage als een feestelijk opsteekkapsel. Tijdens de eerste afspraak bespreken we uitgebreid jouw wensen en voeren we deze uit tot in perfectie, zodat je op jouw bruiloft volledig kunt ontspannen. Dit pakket is inclusief een lippenstift van MAC en een speciaal bruidsgeschenk. *Prijs op aanvraag*

Supplement Valse Wimpers:

Voeg een vleugje glamour toe aan jouw look met onze professionele valse wimpers, inclusief hoogwaardige lijm. *Prijs op aanvraag*


Suite Make-up & Opsteekkapsel:

Een exclusieve service enkel beschikbaar in combinatie met een bruid. *Prijs op aanvraag*


Suite Make-up:

Een exclusieve service enkel beschikbaar in combinatie met een bruid. *Prijs op aanvraag*


Suite Opsteekkapsel:

Een exclusieve service enkel beschikbaar in combinatie met een bruid. *Prijs op aanvraag*


Suite Proefdag:

Test jouw make-up en opsteekkapsel op voorhand met onze proefdag, bij voorkeur in combinatie met de bruids proefdag. *Enkel mogelijk in combinatie met een bruid. Prijs op aanvraag*


Suite Brushing:

Een exclusieve service enkel beschikbaar in combinatie met een bruid. *Prijs op aanvraag*


Bruidegom Haar:

Een exclusieve service enkel beschikbaar voor de bruidegom. *Prijs op aanvraag*


Bruidsmeisje Make-up & Haar:

Een speciale service voor bruidsmeisjes tot 12 jaar oud. *Prijs op aanvraag*


Stap in het huwelijksfeest met de stralende schoonheid die je verdient. Maak vandaag nog een afspraak bij Gezond op Maat en laat ons jouw droombruidslook realiseren!

Vraag meer info aan

Onze VIP pakketten:

Beauty Bride Countdown

  • Ontdek de perfecte bruidslook met onze Beauty Truck proefsessie voor bruidsmaquillage en bruidskapsel.
  • Geniet van gelnagels en een pedicure met gellak naar keuze, samen met een verfrissende mini gelaatsverzorging.
  • Op de grote dag zelf wordt je verwend met prachtige bruidsmaquillage en een adembenemend bruidskapsel, allemaal verzorgd door onze Beauty Truck.
  • Als kers op de taart ontvang je een speciaal bruidsgeschenk.

Prijs op aanvraag.


Super Deluxe Beauty

  • Begin jouw bruidsjourney met onze Beauty Truck proefsessie voor bruidsmaquillage en bruidskapsel.
  • Verwen jezelf met gelnagels naar keuze, een pedicure inclusief gellak, en een professionele epilatie van de benen.
  • Laat je stralen met een spray tan voor het volledige lichaam, gevolgd door een diepe gelaatsverzorging om jouw huid te laten stralen.
  • Op jouw grote dag wordt je verwelkomd met prachtige bruidsmaquillage en een betoverend bruidskapsel, verzorgd door onze Beauty Truck.
  • Als extraatje ontvang je een speciaal bruidsgeschenk.

Prijs op aanvraag.

Vraag meer info aan

Vraag meer info aan:

Uw therapeut:

Schoonheidsspecialiste

Claudia Harteel

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele Gelaatsverzorging?? Kies dan voor onze Gelaatsverzorging  bij Gezond op Maat!