Massage & Beauty in Sint-Niklaas

Zoek je massage ter ontspanning van lichaam en geest, of heb je lichamelijke klachten, loop je met gespannen spieren of pijnlijke gewrichten?  Kijk hier beneden naar ons aanbod! Een massage of therapeutische massage helpt.

Massage & lichaamsbehandelingen

Voor ons is het belangrijk dat je volledig op je gemak bent tijdens een massage.  In onze massagepraktijk in Sint-Niklaas voel je je op je gemak, hier vind je die persoonlijke sfeer en omgeving. We werken samen met verschillende therapeuten en bieden je een professioneel aanbod massages aan.

Massage ontspant en herstelt

Nood aan ontspanning of last van specifieke klachten? Massages werken voor iedereen! Professionele massages zorgen voor een betere bloedcirculatie, vermindering van spierkrampen, verbeterde darmfunctie en verstreken het immuunsysteem. Uiteraard is een massage iets wat ieder voor zich moet uitproberen, om zo de voordelen zelf te ondervinden.

Hieronder kan je ons breed aanbod aan massages raadplegen. Een voetreflexmassage, rugmassage of sportmassage? Wij hebben voor ieder wat wils! Kijk even welke massage het beste bij jou past en boek een afspraak met een van onze professionele masseurs.

Boek hier jouw professionele massage:

Kom je uit de regio van Sint-Niklaas, Waasland, Antwerpen, Gent of Lokeren? Bent U op zoek naar een professionele massage behandeling of lichaamsverzorging? Bij Gezond op Maat bent U op het juiste adres voor Massage, Therapeutischemassage, Ontspanningsmassage & Meer!

Bekijk het massageaanbod hier:

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be