Ontspannende Massage - Therapeutische massages & Schoonheidsbehandelingen

Zoek je massage ter ontspanning van lichaam en geest, of heb je lichamelijke klachten, loop je met gespannen spieren of pijnlijke gewrichten?  kijk hier beneden naar ons aanbod! Een massage of therapeutische massage helpt.

Professionele massage & lichaamsbehandelingen

Voor ons is het belangrijk dat je volledig op je gemak bent tijdens een massage.  In onze massagepraktijk voel je je op je gemak, hier vind je die persoonlijke sfeer en omgeving. We werken samen met verschillende therapeuten en bieden je een professioneel aanbod massages aan.

Massage ontspant en herstelt

Nood aan ontspanning of last van specifieke klachten? Massages werken voor iedereen! Professionele massages zorgen voor een betere bloedcirculatie, vermindering van spierkrampen, verbeterde darmfunctie en verstreken het immuunsysteem. Uiteraard is een massage iets wat ieder voor zich moet uitproberen, om zo de voordelen zelf te ondervinden.

Hieronder kan je ons breed aanbod aan massages raadplegen. Een voetreflexmassage, rugmassage of sportmassage? Wij hebben voor ieder wat wils! Kijk even welke massage het beste bij jou past en boek een afspraak met een van onze professionele masseurs.

Boek hier jouw professionele massage in regio waasland en Sint-Niklaas

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be