Professionele massage | Sint-Niklaas | Gezond op Maat

Lichaamsbehandelingen & massage aanbod

Heb je lichamelijke klachten, loop je met gespannen spieren of pijnlijke gewrichten? Of ben je op zoek naar iets dat jouw lichaam helpt ontspannen? Een goede massage of lichaamsbehandeling helpt. Kies jouw behandeling of massage. Heeft u hulp nodig of weet u niet welke massage of lichaamsbehandeling het best voor u is? Vul dit formulier dan in

» Lees meer

Professionele massage & lichaamsbehandelingen

Het is belangrijk om je volledig op je gemak te voelen tijdens een massage. Verschillende factoren spelen daarbij een belangrijke rol: de therapievorm, de therapeut, maar ook de ruimte waarin je gemasseerd wordt is belangrijk. In onze massagepraktijk voel je je op je gemak, hier vind je die persoonlijke sfeer en omgeving. Juist om die reden werken we samen met verschillende therapeuten en bieden we je een professioneel aanbod massages aan.

Massage ontspant en herstelt

Nood aan ontspanning of last van specifieke klachten? Massages werken voor iedereen! Door een bepaald hormonaal proces dat op gang wordt gezet in het lichaam zorgt een massage ervoor dat je kan ontspannen, een gelukkiger gevoel ervaart, depressie en burn-out kan verminderen en je stress goed onder controle kan houden. Daarnaast zorgen professionele massages ook voor een betere bloedcirculatie, vermindering van spierkrampen, verbeterde darmfunctie en verstreken ze het immuunsysteem. Uiteraard is een massage iets wat ieder voor zich moet uitproberen, om zo de voordelen zelf te ondervinden. 

Hieronder kan je ons breed aanbod aan massages raadplegen. Een voetreflexmassage, rugmassage of sportmassage? Wij hebben voor ieder wat wils! Kijk even welke massage het beste bij jou past en boek een afspraak met een van onze professionele masseurs.

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren of Antwerpen en wil je begeleid worden via professionele massagetherapie? Kies voor minder klachten en meer energie: kies voor een massageafspraak bij onze professionele osteopaten & masseurs.

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna