Beauty

Schoonheidssalon

Ontdek hier het volledige aanbod van Schoonheidsbehandelingen in het schoonheidssalon bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas.

Ruim aanbod van schoonheidsbehandelingenIn ons prachtige pand in hartje Sint-Niklaas kunt U terecht voor verschillende esthetische schoonheidsbehandelingen alsook  preventieve behandelingen
Hoe maakt U een afspraakOnderaan elke behandeling vind u informatie over de tarieven alsook een link om de afspraakdirect in te boeken op de agenda van het salon. 

Bekijk het Beauty aanbod

gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Natuurlijke producten worden gebruikt bij al onze gelaatsbehandelingen
Manicure

Manicure

Kies voor een basis manicure of kies voor langdurig mooie gelnagels en Biab

pedicure

Pedicure

Mooie en verzorgde voetjes.

Medisch & Esthetisch

waxen

Waxen

Ontharingen van het lichaam DMV wax
permanente ontharing

Permanente ontharing

Permanente ontharing DMV laser

spray tanning

Spray Tanning

Met een mooi kleurtje de zomer in?

permanente make up

Permanente

make-up

Semi-permanente make-up. Pijnloos en langdurig resultaat
bruid make up

Bruid

Maquillage & Haar

Stralen op jouw mooiste dag!

Schoonheidsbehandelingen in Sint-Niklaas

Bij Gezond op Maat in het hart van Sint-Niklaas, geloven we dat ware schoonheid begint met zelfvertrouwen en liefdevolle zorg. Stap binnen in onze oase van rust en ontdek een scala aan exclusieve diensten die zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te versterken en te vieren.

Onze Specialiteiten:

Gelaatsverzorging: Ontketen Je Natuurlijke Gloed

Onze op maat gemaakte gelaatsverzorging biedt een diepgaande reiniging en verjonging, waardoor jouw huid weer straalt van binnenuit.

Manicure en Pedicure: Verwen Je Handen en Voeten

Geef je handen en voeten de aandacht die ze verdienen met onze luxe manicure en pedicure behandelingen, die zorgen voor zijdezachte huid en perfect verzorgde nagels.

Make-up: Laat Jouw Schoonheid Stralen

Met onze professionele make-up diensten creëren we een look die perfect bij jou past, of je nu op zoek bent naar een subtiele dagelijkse uitstraling of een glamoureuze avondlook.

Permanente Make-up: Schoonheid die Blijft

Ontdek de vrijheid van langdurige schoonheid met onze permanente make-up oplossingen, die jouw natuurlijke kenmerken verbeteren met subtiliteit en precisie.

Bruidsmake-up en Bruidskapsels: Schitter op Jouw Grote Dag

Op jouw trouwdag zorgen onze bruidsmake-up en bruidskapsels ervoor dat je straalt met vertrouwen en elegantie, zodat je de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Ervaar Luxe en Verfijning bij Gezond op MaatBij Gezond Op Maat schoonheidssalon draait alles om jouw gezondheid en welzijn. Laat ons je begeleiden op je reis naar totale ontspanning en herstel. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een schoonheidsbehandeling die perfect bij jou past. Ontdek de ultieme schoonheidssalon bij Gezond Op Maat in Sint-Niklaas.