Cursus Zwangerschapsmassage

Leer de volledige zwangerschapsmassage in 2 dagen in deze praktijkgerichte cursus.

15 jaar

Ervaring

100+

Tevreden Studenten

Max 8

Deelnemers per groep

2-daagse cursus zwangerschapsmassage

Wil je graag zwangere vrouwen masseren of zoek je een aanvulling op je bestaande massagevaardigheden? Ontdek onze speciaal ontworpen cursus zwangerschapsmassage! Of je nu een massagetherapeut bent of gewoon gepassioneerd bent door het verzorgen van anderen, deze cursus biedt jou de kans om meer te leren over het zwangere lichaam en hoe je dit op een veilige en effectieve manier kunt masseren.

In een comfortabele en intieme setting met een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers, duiken we diep in deze specifieke massagetechniek en bespreken we uitvoerig de fysiologie van de zwangerschap. Onze tweedaagse cursus richt zich op het aanleren van een volledige zwangerschapsmassage, zodat je na afloop volledig klaar bent om als zwangerschapsmasseur aan de slag te gaan.

Deze 2-daagse opleiding wordt gegeven door twee professionals: Daphne Langedijk, met meer dan 15 jaar ervaring als massagetherapeut en docent in massagetechnieken, en Fedora Verplancke, met 5 jaar ervaring in basis vroedkunde en als zwangerschaps- en Mama Massage therapeut.

Meer info aanvragen

Wat leer je tijdens de cursus zwangerschapsmassage?

 • Leer de volledige zwangerschapsmassage uitvoeren in Ruglig & Zijlig.
 • begrijp de verschillende stadia van de zwangerschap.
 • Ontdek effectieve technieken om specifieke zwangerschapsklachten te verlichten.
 • Leer een anamnese afnemen bij jouw klanten.
 • Ontvang adviezen en tips voor zwangere vrouwen.
 • Begrijp de waarde van zwangerschapsmassage voor werkende moeders.
 • Leer een volledige lichaamsmassage aanpassen aan de zwangere anatomie.
 • Ontdek postnatale massage technieken.
 • Leer hoe je kunt starten als zwangerschapsmasseur.
cursus zwangerschapsmassage

Voor wie is deze cursus zwangerschapsmassage bedoeld?

 • Zowel mannen als vrouwen.
 • Mensen die al een basis massage opleiding hebben.
 • Vroedvrouwen.
 • Doula's (begeleider tijdens de zwangerschap).
 • Adoula (spiritueel begeleider tijdens de zwangerschap).
 • Mensen die graag praktijkgericht les volgen.
Schrijf je NU in !

Verloop van de cursus

Op dag één leggen we het theoretische fundament met de rijke praktijkervaring van Daphne, waarbij we niet alleen de geheimen van zwangerschapsmassage onthullen, maar ook praktische tips en inzichten delen die je verder zullen begeleiden. We beginnen met praktische oefeningen waarbij we elkaar masseren onder begeleiding van Daphne, die uitgebreide uitleg geeft en ervoor zorgt dat iedereen de juiste methoden en druk leert toepassen.

Speciale aandacht wordt besteed aan jouw eigen lichaamshouding tijdens het masseren, want alleen zo kun je optimaal profiteren van de kunst van het masseren. Ook wordt er extra aandacht besteed aan het "draperen van de handdoeken" om ten aller tijden te genieten van een comfortabele massage.


Op dag twee, vanaf 15 uur, bieden we je de kans om een volledige massage uit te voeren. Dit is het moment waarop je jouw vaardigheden in de praktijk brengt. Als je deze uitdaging succesvol aangaat, ontvang je een certificaat waarmee je jouw reis als zwangerschapsmasseur kunt beginnen.

Jouw docent zwangerschapsmassage

Daphne Langedijk, met meer dan 15 jaar ervaring als massagetherapeut en docent in massagetechnieken, heeft haar kennis en vaardigheden ontwikkeld in het opleidingsinstituut van haar ouders en heeft ook exclusieve trainingen genoten in Dubai. Gedurende 15 jaar heeft Daphne lesgegeven aan diverse massagescholen in België en Nederland, waar ze haar expertise heeft gedeeld en vele studenten heeft geïnspireerd.

Ontmoet Daphne Langedijk


Fedora Verplancke, onder begeleiding van Daphne, heeft haar massagebasis gelegd op verschillende scholen in België en heeft vervolgens haar opleiding voortgezet onder Daphne's mentorship. Met 5 jaar ervaring in zwangerschaps- en Mama Massages, en een achtergrond in basis vroedkunde, brengt Fedora een unieke combinatie van kennis en vaardigheden naar onze cursus.

Ontmoet Fedora Verplancke

cursus zwangerschapsmassage
€ 648,-

480,-

Tarief cursus Zwangerschapsmassage

Prijs: 480 euro ex btw
Mogelijk in privé vorm: 750 Euro Ex btw


Je plaats is pas gereserveerd na ontvangst van betaling.

Maximaal 8 deelnemers!

 

Praktische info:

Kies uit volgende Data:

 • 25 & 26 April

of

 • 7 & 8 Juni
Schrijf me in
Professionele cursus zwangerschapsmassage in Sint-Niklaas. Ruim 15 jaar ervaring.
Schrijf je in of vraag meer informatie: