Energetische massage

Ben je op zoek naar een energetische massage? Alterna biedt verschillende massagebehandelingen voor het verkrijgen van meer energie. 

Boek een energetische massage

Heel wat massages zijn erop gericht je energiewaarde te verhogen. Ook bij Alterna bieden we een ruim aanbod energetische massages:

 

Waarom een energetische massage werkt?

Bij dit type massage wordt er veelal gewerkt op energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen en meridianen worden vaak verstoord wanneer je veel onder lichamelijke en geestelijke spanning of stress staat. Je voelt je moe, futloos en hebt weinig energie? Dan zorgen energetische massages voor een snel herstel en het herwinnen van je energie.

Meer energie via massagetherapie

Doordat de “blokkades” in het lichaam hersteld worden kan jouw energie weer beginnen stromen zoals het hoort, en dit voel je al na de eerste behandeling. Je slaapt beter, je concentratie verbetert en lichamelijke klachten verminderen. Kortom, deze massage geeft een boost aan energie! Massage op regelmatige basis zorgt er ook voor dat je minder gevoelig wordt voor stress. En dat is in deze tijd zeker geen luxe maar eerder een basisbehoefte!

Naast de massages voor meer energie hebben we ook ontspannende massages en behandelingen die specifiek gericht zijn op pijnklachten.

Bekijk hier ons volledig massage aanbod

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna