Gezonde voeding en afvallen

Gezonde voeding: afvallen

Voel je dat de kilootjes er de jongste tijd vlot bijkomen? Heb je een reeks lekkere dinertjes achter de rug en wil je er wat aan doen door een gezond voedingspatroon? Afvallen begint met goede intenties en bij Gezondheidscentrum Alterna in Sint-Niklaas maken we er werk van door een gezonde en afwisselende aanpak van afvallen met gezonde voeding.

Schema’s voor afvallen door gezonde voeding

Als je wil afvallen door gezonde voeding, mag je je zelf niet laten verleiden door dubieuze diëten. Misschien boek je op korte termijn winst, maar op het vlak van gezonde voeding en afvallen zijn ze absoluut te vermijden. Want zulke diëten werken gewoonweg niet op lange termijn. Daarom een goede raad: schema’s voor gezonde voeding doen crashdiëten vergeten.

Wilt u gezond leren afvallen?

Aarzel niet en maak uw afspraak online! 

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna