Jobcoaching

Jobcoaching in Sint-Niklaas

Krijg je onvoldoende energie van je huidige job ? Kan je je talenten onvoldoende gebruiken? Werk je niet in een stimulerende omgeving? Is je huidige job toch niet helemaal wat je zocht? Kom je ongelukkig thuis van je werk? Dan is begeleiding van een jobcoach misschien geen slecht idee…Onze Jobcoaches zijn hoog opgeleid en beschikken over heel wat ervaring. Succes verzekerd!

Start nu met jobcoaching

Jouw persoonlijke jobcoach

Een jobcoach is er om jou te helpen bij het creëren van jouw droomjob. Wat houdt dat precies in? Via jobcoaching probeert jouw coach je te helpen om je geluk terug te vinden in je huidige job, of om te kijken welke job het beste bij jou past. De jobcoach stemt zich volledig af op jouw wensen, sterktes, zwaktes, kwaliteiten en beperkingen. Al wat belangrijk is voor jou om je weer goed te voelen op de werkvloer. Het is dus zeker niet altijd nodig om meteen ontslag te nemen om je weer gelukkig te voelen.

Vind je geluk via jobcoaching

Ongelukkig op het werk is vaak ook ongelukkig thuis. Het is bijgevolg belangrijk om energie te krijgen van je huidige of toekomstige werkpositie. Wanneer je gelukkig bent op de werkvloer ben je productiever, zijn je collega’s tevreden, zijn er minder conflicten, ervaar je minder stress en ontwikkel je heel wat minder kans op het krijgen van een burn-out. Bovendien beschik je bij het thuiskomen nog over voldoende energie om iets voor jezelf te doen en te ontspannen. Loopt het niet zo bij jou? Een jobcoach kan jou helpen om dit geluk terug te vinden!

De overheid schiet te hulp bij jobcoaching

Wist je dat een jobcoaching traject normaal 1.100 euro kost? Dat is natuurlijk best veel geld. Daarom helpt de overheid jou om dit te bekostigen. Als je al meer dan een jaar aan de slag bent als werknemer of zelfstandige, dan betaal je slechts 80 euro voor het hele traject, de overheid betaalt de rest. Het enige wat je moet doen is loopbaancheques aanvragen bij de VDAB.

 Inschrijven voor jobcoaching

Zoek je Jobcoaching in Sint-Niklaas? Dan ben je bij Gezond op Maat aan het juiste adres! Onze Jobcoach staat voor je klaar.

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna