Manicure - Gelnagels - BIAB

Mooie verzorgde handen en nagels krijg je met onze manicure behandelingen. Kies uit basis manicure, gelnagels of BIAB in Sint-Niklaas

Manicure behandelingen

Welkom bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas, waar we uw handen laten stralen met onze professionele manicurebehandelingen. Ontdek hieronder hoe onze behandelingen verlopen en wat de voordelen zijn van manicure.

Manicure sint niklaas

De voordelen van Manicure

Een manicure biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook een scala aan gezondheidsvoordelen voor uw handen en nagels. Door regelmatig een manicure te ondergaan, kunt u droge, ruwe huid hydrateren, nagelriemen verzorgen en de gezondheid van uw nagels verbeteren. Bovendien zorgt het vijlen en polijsten van de nagels ervoor dat ze sterker en minder vatbaar voor breuk worden. Een manicurebehandeling is dus niet alleen een verwennerij, maar ook een essentieel onderdeel van uw zelfverzorgingsroutine.

Hoe verloopt een Manicure?

Bij Gezond op Maat begint uw manicure-ervaring met zorgvuldige aandacht voor detail en deskundige handelingen. Onze ervaren nagelstyliste zal uw nagels vormgeven, vijlen en polijsten, waarbij aandacht wordt besteed aan elke individuele nagel. Vervolgens wordt uw handen verwend met een ontspannende massage en scrub, om dode huidcellen te verwijderen en uw handen zijdezacht te maken. Voor ultieme luxe kunt u kiezen voor onze Spa Manicure, die ook een paraffinewrap omvat voor extra hydratatie en verzorging. Daarnaast kan u kiezen hoe u de nagels wilt afwerken: Met of zonder kleur.

Manicure met Gelnagels & BIAB

Manicure met BIAB (Builder In A Bottle):

Met onze BIAB-behandeling (Builder In A Bottle) kunnen we uw natuurlijke nagels versterken en beschermen met een duurzame gel. BIAB biedt niet alleen versteviging, maar kan ook worden gebruikt om nagels te verlengen en te modelleren. Bovendien is onze gel zuurvrij en vegan, waardoor het niet schadelijk is voor uw nagels.

Gelnagels:

Onze gelnagelbehandelingen zijn perfect voor wie op zoek is naar langdurige nagelversteviging en een prachtige afwerking. Met gel kunnen we niet alleen de natuurlijke nagels beschermen, maar ook verlengen en modelleren. Bovendien biedt gel een uitgebreide keuze aan nailart, waardoor uw nagels echt opvallen. Onze gelnagels blijven 3-4 weken perfect zitten, zodat u kunt genieten van langdurige schoonheid zonder gedoe.

Onze Manicure mogelijkheden

 • Manicure: €20,00

  Geniet van een zorgvuldige verzorging van uw nagels met onze klassieke manicure. Laat uw nagels vormgeven, vijlen en polijsten voor een verzorgde uitstraling.

 • Spa Manicure: €40,00

  Ervaar ultieme verwennerij met onze Spa Manicure. Deze behandeling omvat niet alleen een klassieke manicure, maar ook een luxueuze paraffinebehandeling, gevolgd door een verkwikkende scrub en massage voor zijdezachte handen.


Prachtige Nagels met Gelnagels:

Gelnagels bieden niet alleen bescherming en versteviging voor uw natuurlijke nagels, maar ook eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie en nailart. Onze hoogwaardige gel is zuurvrij en vegan, waardoor het veilig en niet-schadelijk is voor uw nagels. Gelnagels blijven 3-4 weken perfect zitten, waardoor u langdurig kunt genieten van prachtig verzorgde nagels.


 • Nieuwe Set: €47,00

Vernieuw uw nagels met een nieuwe set, zonder verlenging.

 • Nieuwe Set Met Verlenging: €55,00

Kies voor een nieuwe set inclusief verlenging voor een elegant en verfijnd resultaat.

 • Bijwerking: €42,00

Houd uw nagels fris en perfect met een bijwerking na 3-4 weken, afhankelijk van de groeisnelheid van uw eigen nagels.

 • Gel Verwijderen: €25,00

Laat uw gel op een veilige en professionele manier verwijderen, zonder schade aan uw natuurlijke nagels.

 • Nagel Verlengen: €1,00 per nagel

Kies voor een subtiel of opvallend verlenging van uw nagels, voor een glamoureuze look die bij u past.


Vraag meer info aan:

Uw therapeut:

Schoonheidsspecialiste

Claudia Harteel

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele Manicure? Trakteer uzelf vandaag nog op prachtig verzorgde handen en nagels bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas. Maak een afspraak voor Manicure, Biab of Gelnagels en ontdek de schoonheid van perfecte nagelverzorging.