Anti-stress massage

Anti-stress massage

Veel mensen leiden een gejaagd leven. Gevolg: stress stapelt zich op. Hierdoor ontstaan niet alleen emotionele, maar ook lichamelijke blokkades. Deze massage tegen stress biedt een uitkomst. Tijdens deze anti-stressmassage maken we uw spieren los aan de hand van verschillende technieken. De aanwezige blokkades worden weggemasseerd en energie kan weer vrij door uw lichaam stromen.

Maak nu uw afspraak

Anti-stressmassage biedt vele voordelen

Een massage tegen stress werkt in op heel uw lichaam. U voelt zich meteen stukken beter:

  • Minder blokkades in uw lichaam
  • U bent energieker en minder moe
  • Concentreren gaat weer veel beter
  • U slaapt beter – soms zelfs als een roosje
  • Maag- en darmproblemen verminderen of verdwijnen
  • Uw doorbloeding is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden

 

De technieken die we tijdens anti-stressmassages toepassen, zijn drukkende en knedende bewegingen met de handen. Natuurlijk gebeurt dat altijd met de juiste druk en met respect voor het lichaam. Rug, schouders en nek krijgen extra aandacht omdat het de plekken zijn waar stress zich het meest vastbijt.

Zin in een anti-stressmassage?

Wilt u graag volledig herbronnen en genieten van alle gezondheidsvoordelen die een anti-stress massage te bieden heeft? Dan kunt u steeds terecht in ons gezondheidscentrum in Sint-Niklaas. De massage wordt door een ervaren massagetherapeut gegeven, in een aangename omgeving die meteen rustig en vertrouwd aanvoelt. Na de massage voelt u zich ontspannen en toch energiek, soepel en opgewekt. Tijdens de behandeling komt immers het hormoon oxytocine vrij – beter bekend als het ‘gelukshormoon’. 
 
Ervaart u dat een anti-stressmassage u deugd doet of heeft u behoefte aan een aanvullend gesprek? Vraag dan informatie over onze anti-stress coaching, de ideale formule om de stress uit lichaam én geest te laten verdwijnen.


Verloop van de behandeling

  • Bij een eerste afspraak beginnen we met een oriënterend gesprek om te onderzoeken wat uw klachten en wensen zijn.

  • Gevolgd door de massagebehandeling van 75 minuten.

  • U kunt zich na de massage op het gemak aankleden en krijgt een glaasje water.

Tarief & praktische info anti-stressmassage

Trek voor deze massage ongeveer  75 minuten uit. Reken voor een eerste afspraak extra tijd voor het intake gesprek.

Prijs: 80 euro
Duur: 75 minuten

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je genieten van professionele Anti-stress massages om zo met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor deze ontspannende massage bij Alterna Gezondheidscentrum!

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be