Body & Face Massage

Body & Face Massage
Sommige mensen ontspannen volledig bij het masseren van het gezicht, daarom heb ik deze massage samengesteld uit de anti-stress massage en de Japanse gezichtsmassage. Een gezichtsmassage is ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor hoofdpijnen en migraine.

Boek de body & face massage

Minder spanning & hoofdpijn

Dit is een door Alterna zelf samengestelde massage waarbij een combinatie gebruikt wordt van verschillende massage technieken. Deze werkt zowel therapeutisch als ontspannend. Rustige en zachte massage bewegingen gecombineerd met drukpunten en dieptemassage geven U complete ontspanning met een intensieve uitwerking. r wordt op de pijnlijke rug, nek en schouder spieren gewerkt, uw hoofd, hoofdhuid en gezicht krijgen tijdens deze massage extra veel aandacht. Uw zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.  Armen, handen, benen en voeten worden allen op een diep ontspannende wijze behandeld.

Voor wie is deze massage goed?

  • Stressgevoelige mensen
  • Als u regelmatig en langdurig stress ervaart
  • Mensen met regelmatige spanningshoofdpijn
  • Mensen met pijnlijke nek en schouderspieren ten gevolge van stress en spanning
  • Als uw moeite heeft met ontspannen
  • Voor mensen die graag gemasseerd worden
  • Als u regelmatig hoofdpijnen ervaart.

 

Tarief & praktische info Body & Face Massage


Trek voor deze massage ongeveer  90 minuten uit. Reken voor een eerste afspraak extra tijd voor het intake gesprek.

Prijs: 90 euro 
Duur: 90 minuten

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je van top tot teen ontspannen? Kies dan voor deze ontspannende massage bij Alterna Gezondheidscentrum!

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be