Body & Feet Massage

Body & Feet Massage
Heeft u ook zoveel deugd van een voetmassage? Of worden uw voeten veel belast? Sommige mensen ontspannen volledig bij het masseren van de voeten daarom is deze massage samengesteld uit de anti-stress massage en voetreflexologie.

Boek deze massage nu

Van top tot teen ontspannen

Dit is een door Alterna ontwikkelde massage waarbij een combinatie gebruikt wordt van verschillende massage technieken. Deze massage werkt zowel therapeutisch als ontspannend. Rustige en zachte massage bewegingen gecombineerd met drukpunten en dieptemassage geven U complete ontspanning met een intensieve uitwerking. Zo word er op energiebanen en meridianen gewerkt voor een betere doorstroming van energie. Er wordt op de pijnlijke rug, nek en schouder spieren gewerkt. Armen, handen benen en gezicht worden op een diep ontspannende wijze behandeld. Gevolgd door een uitgebreide voetreflexmassage voor optimale ontspanning.

Verloop van uw afspraak:

  1. Bij een eerste afspraak beginnen we met een oriënterend gesprek om te onderzoeken wat uw klachten en wensen zijn, dit is bij vervolg afspraken niet meer van toepassing.
  2. Massage behandeling van 90 minuten
  3. Nabespreking van de behandeling en eventueel vastleggen van vervolg afspraak of behandelplan.

Voor wie is deze massage goed?

  • Stressgevoelige mensen
  • Als u regelmatig en langdurig stress ervaart
  • Mensen met regelmatige spanningshoofdpijn
  • Mensen met pijnlijke nek en schouderspieren ten gevolge van stress en spanning
  • Als uw moeite heeft met ontspannen
  • Voor mensen die graag gemasseerd worden
  • Bij pijnlijke voeten en/of koude voeten

Tarief & praktische info Body & Feet massage

Trek voor deze massage ongeveer  90 minuten uit. Reken voor een eerste afspraak extra tijd voor het intake gesprek.

Prijs: 90 euro 
Duur: 90 minuten

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je van top tot teen ontspannen? Kies dan voor deze ontspannende massage bij Alterna Gezondheidscentrum!

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna