Chinese Hoofd-Nek-Schouder Massage

Chinese Hoofd-Nek-Schouder Massage
Heb jij regelmatig last van Hoofdpijn, Nekpijn en Schouderpijn? De chinese hoofd-nek- en schouder massage richt zich op de pijnlijke spieren en accupressuur punten. Het resultaat? Minder hoofdpijn, een betere doorbloeding en minder nek en schouder klachten.

Boek nu een Chinese HNS Massage

Wat is de Chinese Hoofd-nek-schouder Massage

Er wordt gewerkt op het manueel stimuleren van acupunctuurpunten en het activeren van meridianen, zo stroomt er opnieuw voldoende energie doorheen. Doordat elke meridiaan in verbinding staat met een orgaan heeft deze massage een energetisch gevolg in het gehele lichaam.
Deze massagevorm brengt je in een diepe staat van ontspanning waardoor jouw lichaam en geest kunnen herbronnen. Levensenergie (Qi) begint opnieuw te stromen en zorgt voor balans tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid. We creëren zo een energetische harmonie.

Voor wie is de Chinese Hoofd-Nek-Schouder Massage?

Heilzaam voor mensen die te kampen hebben met Hoofd-Nek-Schouder klachten, slaapproblemen, vermoeidheid, spanningen, angsten, stress, piekeren...
Kan ook als algehele ontspanning.

Praktische info Chinese HNS Massage

Chinese HNS behandeling 35 min. / 45€

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be