Duo Massage

Duo Massage

Wil je samen met je partner, vriend of vriendin genieten van een massage? Een Duomassage of Koppelmassage kan je reserveren in dezelfde kamer, of apart op hetzelfde moment. Geniet van een ontspannend moment samen! 

Reserveer nu een Duomassage

Waarom Duomassage of Koppelmassage?

Wil je samen een gezellige dag doorbrengen, samen genieten of samen ontspannen? Dan is samen een massage krijgen een prachtige aanvulling. Samen even weg van de dagelijkse stress. Eventueel kan je achteraf genieten van een lekkere lunch in het mooie centrum van Sint-Niklaas!

We adviseren mensen om de massage aparte ruimtes te genieten voor meer ontspanning maar bieden je ook de mogelijkheid om dit in 1 ruimte te doen.Tarief

De duo massage duurt telkens 75 minuten

  • Duo massage in aparte ruimte > 140 Euro voor 2 personen
  • Duo massage in dezelfde ruimte > 150 Euro voor 2 personen

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be