Duo Massage | Sint-Niklaas | Gezond op Maat

Duo Massage

Duo Massage

Wil je samen met je partner, vriend of vriendin genieten van een massage? Een Duomassage of Koppelmassage kan je reserveren in dezelfde kamer, of apart op hetzelfde moment. Geniet van een ontspannend moment samen! 

Reserveer nu een Duomassage

Waarom duomassage of Koppelmassage?

Vanaf heden kan je bij Gezond op Maat ook genieten van een duomassage. De vraag komt regelmatig en aangezien we met verschillende professionele massagetherapeuten werken is dit sinds kort mogelijk bij ons. Misschien wil je samen een gezellige dag doorbrengen? Dan is samen een massage krijgen een prachtige aanvulling. Samen even weg van de dagelijkse stress. Eventueel kan je achteraf genieten van een lekkere lunch in het mooie centrum van Sint-Niklaas!

We adviseren mensen om de massage NIET in dezelfde ruimte te genieten omdat je zo optimaal kan ontspannen. Wij zorgen ervoor dat u op hetzelfde moment klaar bent. Natuurlijk is Het mogelijk in dezelfde ruimte op aanvraag.

Welke massages zijn mogelijk?

Van ontspannende massages tot therapeutische massages zijn mogelijk. zo kan bijvoorbeeld de vrouw genieten van een zwangerschapsmassage en haar partner op hetzelfde moment van een antistress massage.

We passen de tijd aan naar wens.

 

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna