Relaxmassage

Relaxmassage

Een relax massage Is ideaal als je last hebt varugpijn, nekpijn, schouderpijn, vermoeide of zware benen? Onze relaxmassage is samengesteld om u te helpen bij deze lichamelijke klachten!

Een relaxmassage is een massage van de achterzijde van het lichaam waarbij er diepgaand en intensief gewerkt wordt op gespannen spieren in de rug, nek schouders, benen en voeten. We leggen tijdens deze relaxerende massage steeds de focus op uw klachten.

Boek uw relax massage

Relax massage: een combinatie van massagetechnieken

Bij relaxmassages maken we de rug, nek en schouder spieren los en soepel door gebruik te maken van verschillende technieken gevolgd door een stevige massage van de benen en een relaxerende massage aan de voeten. Dit alles zorgt er voor dat je volledig lichamelijk ontspant.

Afhankelijk van uw klachten komen de volgende technieken tijdens een relax massage aan bod komen:

 

Regelmatige een relaxmassage ondersteunt het lichaam

Onze lichaamshouding speelt een grote rol bij het ervaren van lichamelijke klachten. Mensen met staande beroepen ondervinden vaak overbelasting van de benen en onderrug, maar ook zittende beroepen kunnen tot klachten leiden: de benen bewegen te weinig waardoor het bloed minder goed gaat circuleren.  

Wanneer uw lichaam extra belast wordt door werk of dagelijkse bezigheden, dan is het zeker aan te raden uzelf regelmatig een relax massage te gunnen. Zo houdt u uw lichaam in een goede conditie en ervaart u minder lichamelijke klachten. Naast een ontspannen lichaam hebben relaxmassages nog andere mooie effecten: je voelt je prettiger in een gezond lichaam, je hebt meer energie en je voelt je fitter en gelukkiger! 


Verloop van de behandeling: 

  • Bij een eerste afspraak beginnen we met een oriënterend gesprek om te onderzoeken wat uw klachten en wensen zijn.
  • Daarna volgt de Massage behandeling van 55 minuten
  • U kunt zich op het gemak aankleden en krijgt een glaasje water aangeboden

 
Tarief Relax massage

Deze relaxerende massage duurt ongeveer 60 minuten. Reken extra tijd voor een intake gesprek.

Prijs
: 65 euro


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je je lichaam laten ontspannen via relaxmassage? Kies voor minder klachten en meer ontspanning; Kies dan voor de relaxerende massages bij Gezond op Maat Gezondheidscentrum.

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna