Beauty - Body & Face

Beauty - Body & Face
Schoonheid is een belangrijk onderdeel van "je gelukkig voelen" Daarom kan je bij Gezond op Maat ook terecht voor enkele professionele schoonheidsbehandelingen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Onze behandelingen worden enkel gegeven door professionalsPermanente Ontharing


Heb je er genoeg van om elke zoveel dagen te staan scheren, waxen of harsen? Permanente ontharing met de diodelaser  is de oplossing! Bij Gezond op Maat werken we daarbij met extra voordelige tarieven! Klik op de foto voor meer info!

Prijslijst 

Microneedling

Wil je een egalere huid? Minder rimpels of littekentjes? Toe te passen op het gelaat, maar ook de rest van het lichaam. Microneedling helpt om je huid te herstellen. Klik op de foto voor meer info!
 laserontharing sint-niklaas
 microneedling sint-niklaas

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna