Zwanger worden

Zwanger worden

Zwanger worden lukt niet? Heeft u last van vruchtbaarheidsproblemen? Tegenwoordig worden meer koppels geconfronteerd met een ongewilde kinderloosheid. Het moeilijk zwanger worden kan een grote impact hebben op de personen afzonderlijk, het koppel als geheel en op de omgeving. Dikwijls wordt er door de arts niet direct een oorzaak gevonden voor de verminderde vruchtbaarheid. Zwangerschapstherapie kan er voor zorgen dat je sneller zwanger wordt. 

Boek een zwangerschapstherapie 

Hulp sneller zwanger worden

Of je nu op een natuurlijke manier zwanger wil worden of in een medisch traject zit, jij kan zelf veel doen om zwangerschap te bevorderen. Onze gezondheidsconsulenten kunnen jou daarin begeleiden, door je bewust te leren omgaan met aspecten als voeding en beweging. Gezond leven vergroot immers jouw kans om zwanger te geraken en het geeft jouw ongeboren kind een goede basis om zich te ontwikkelen.

Samen met jou gaat de zwangerschapstherapeut mogelijke oorzaken (bv. voeding, cyclusstoornissen, levensstijl, medicatie,...) onderzoeken en jou hierover adviseren. Daarnaast gaat de therapeut met behulp van voetreflexologie jouw lichaam in een zo geschikt mogelijke staat brengen. Zodat het klaar is om nieuw leven te ontvangen! 
   

Zwanger worden en stress?

Uit onderzoek blijkt ook dat stress een belangrijke rol speelt bij het uitblijven van een zwangerschap. Voetreflexologie is een krachtige natuurlijke methode voor de aanpak van stress aangezien de parasympaticus gestimuleerd wordt. Het brengt je lichaam meer in balans zodat de kans op een zwangerschap wordt vergroot en de geboorte van een gezonde baby realiteit kan worden. Ook na een miskraam is het raadzaam om voetreflexologie te laten uitvoeren zodat het lichaam sneller zijn evenwicht terugvindt.

Bij kunstmatige vruchtbaarheidsbehandelingen kan zwangerschapstherapie aanvullend een meerwaarde betekenen. 

Tarieven & praktische info zwangerschapstherapie

Prijs: 55 euro - Duur: 90 minuten

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be