Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Wil jij optimaal genieten tijdens je zwangerschap? Die 9 maanden op een aangename manier beleven, een gezonde en relaxte baby ter wereld brengen en zelf ook relaxed blijven? Of heb je last van je bekken of bandenpijnen, opgezette benen of andere typische zwangerschapskwaaltjes?

Pure ontspanning voor mama's in spe

Gewoon even heerlijk genieten? Zwangerschapsmassage helpt jou te ontspannen maar kan ook de nodige ondersteuning bieden.  Laat weten wat je precies wenst, heb je eventuele zwangerschapskwaaltjes of ongemakken? Dan kijken we hoe we de massage tijdens de zwangerschap zo aangenaam mogelijk maken voor jou! Als je komt ter ontspanning, dan is dat waar onze therapeut op zal focussen. Maar wens je die kwaaltjes te verlichten, dan zal de therapeut ook daar extra op focussen zodat jij optimaal van die zwangerschap kan genieten. 

Maak nu een afspraak 

Verloop van de zwangerschapsmassage

Bij een zwangerschap massage lig je op de verwarmde en comfortabele behandeltafel en masseert onze professioneel geschoolde therapeute jouw benen, voeten, armen, handen en eventueel ook je buik. Om jouw schouders en rug te masseren, leggen we de tafel helemaal plat en lig je afwisselend op de zij wat extra comfortabel gemaakt word met de zachte kussens. Het verlichten van de spanningen in jouw lichaam komt zowel jou als jouw baby ten goede. 
 

 

 

Effecten van de zwangerschap massage

Een zwangerschap is een extra zware belasting voor het lichaam. Je kan bij ons vanaf- 12 weken tot de uitgerekende datum genieten van een heerlijk ontspannende zwangerschap massage die aangepast wordt aan jouw eventuele klachten en zwangerschapstermijn.

Tijdens de verschillende stadia van uw zwangerschap, kan je last hebben van een aantal ongemakken die wij door middel van zwangerschapsmassage verlichten:
 

  • Conceptie tot 14 weken zwanger: verlichten misselijkheid, verhogen van de energie voor mama en baby, lichamelijke ontspanning.

  • 12 - 23 weken zwanger: verlichten van de 'bandenpijnen', kuitkrampen en andere typische kwaaltjes.

  • 25  - 37 weken zwanger: verlichten van rug-, nek-, schouder- en bekkenpijn, verlichting van pijnlijke benen en voeten. (zie ook voetreflexologie bij zwangerschap)

  • 38 weken zwanger tot bevalling: opwekken oxytocine en verlagen cortisol (stresshormoon) om een betere en vlottere bevalling te stimuleren.

Tarief & praktische info zwangerschapsmassage

Prijs: 70 euro - Duur: 60 minuten

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je tijdens jouw zwangerschap begeleid worden met regelmatig een zwangerschapsmassage? Ga meer ontspannen en met minder klachten jouw bevalling tegemoet en hou daarna een helemaal-zen baby in je armen.

Boek nu een zwangerschapsmassage

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna