Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Pure ontspanning voor mama's in spe

Zwangerschapsmassage helpt jou te ontspannen maar kan ook ondersteuning bieden. Samen bespreken we jouw wens en eventuele zwangerschapskwaaltjes of ongemakken en kijken we hoe we de massage tijdens de zwangerschap zo aangenaam mogelijk laten verlopen. 

Maak nu een afspraak 

Verloop van de zwangerschapsmassage

Bij een zwangerschap massage lig je half zittend op de verwarmde en comfortabele behandeltafel en masseert onze professioneel geschoolde therapeute jouw benen, voeten, armen, handen en buik. Om jouw schouders en rug te masseren, leggen we de tafel helemaal plat en lig je afwisselend op de zij wat extra comfortabel gemaakt word met de zachte kussens. Het verlichten van de spanningen in jouw lichaam komt zowel jou als jouw baby ten goede. 

Ga je graag voor extra Zen? Combineer dan de zwangerschapsmassage met onze yogalessen tijdens zwangerschap.

zwangerschapsmassage

 

Effecten van de zwangerschap massage

Een zwangerschap is een extra zware belasting voor het lichaam. Je kan bij ons vanaf- 12 weken tot de uitgerekende datum genieten van een heerlijk ontspannende zwangerschap massage die aangepast wordt aan jouw eventuele klachten en zwangerschapstermijn.

Tijdens de verschillende stadia van uw zwangerschap, kan je last hebben van een aantal ongemakken die wij door middel van zwangerschapsmassage verlichten:
 

  • Conceptie tot 14 weken zwanger: verlichten misselijkheid, verhogen van de energie voor mama en baby, lichamelijke ontspanning.

  • 12 - 23 weken zwanger: verlichten van de 'bandenpijnen', kuitkrampen en andere typische kwaaltjes.

  • 25  - 37 weken zwanger: verlichten van rug-, nek-, schouder- en bekkenpijn, verlichting van pijnlijke benen en voeten. (zie ook voetreflexologie bij zwangerschap)

  • 38 weken zwanger tot bevalling: opwekken oxytocine en verlagen cortisol (stresshormoon) om een betere en vlottere bevalling te stimuleren.

Tarief & praktische info zwangerschapsmassage

Prijs: 65 euro - Duur: 60 minuten

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je tijdens jouw zwangerschap begeleid worden met regelmatig een zwangerschapsmassage? Ga meer ontspannen en met minder klachten jouw bevalling tegemoet en hou daarna een helemaal-zen baby in je armen.

Boek nu een zwangerschapsmassage

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be