Voetreflexologie zwangerschap

Voetreflexologie zwangerschap

Een zwangerschap is een zeer ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw. Niet alleen lichamelijk gebeurt er van alles, evenzeer op emotioneel gebied brengt een zwangerschap veel teweeg. Voetreflexologie tijdens de zwangerschap brengt rust! Deze relaxerende voetmassage zorgt voor een ontspannen mama & baby. 

Boek uw behandeling voetreflexologie zwangerschap

Zwangerschapsreflexologie voor een aangename zwangerschap

Elke zwangerschap is anders en elke vrouw beleeft deze ook anders. De zwangerschap is een hele bijzondere periode: er wordt niet alleen een baby geboren, maar ook een moeder. Het is één van de grote wonderen in het leven. Maar toch is een zwangerschap ook een periode van chaos van hormonen, ochtendmisselijkheid en allerlei kwaaltjes zoals rugpijn, constipatie, oedeem, slapeloosheid,... die de zwangerschap er niet makkelijker op maken. Voetreflexmassage zwangerschap kan je helpen om deze ongemakken op te vangen.

Voetmassage tijdens zwangerschap is zeer rustgevend, zowel voor moeder als voor baby. Door het bevorderen van het natuurlijke evenwicht van het lichaam creëert zwangerschapsreflexologie de optimale omstandigheden voor een aangename zwangerschap en een voorspoedige bevalling. Ook na de bevalling kan voetreflexmassage je enorm helpen om je lichaam terug in evenwicht te brengen.

Zwangerschap voetreflexologie is volkomen veilig gedurende de hele zwangerschap en zal niet zorgen voor een te vroege bevalling. 


Tarief voetreflexologie zwangerschap 

Prijs: 55 euro - Duur: 90 minuten ​

Deze behandeling wordt gegeven door Nancy de Moor ervaren gezondheidsbegeleider en voetreflexologe.

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna