Nekmassage

Nekmassage helpt effectief bij nekpijn en hoofdpijn. Maak komaf met je klachten en reserveer jouw behandeling.

Boek hier jouw nekmassage

Regelmatig last van pijn aan jouw nek? Een nekmassage helpt snel en effectief bij het verminderen van nekpijn en hoofdpijn ten gevolge van gespannen nekspieren. Massage bij nekpijn is ook noodzakelijk als je regelmatig last hebt van spanningshoofdpijn die voortkomt vanuit de nek. Je vermindert snel je klachten en je kan weer pijnloos jouw hoofd draaien.

Schouder- en nekmassage

Nekpijn en schouderpijn is een veel voorkomend probleem. Het masseren van nek en schouders zorgt er voor dat de pijn vermindert maar ook dat je toekomstige klachten kan voorkomen of uitstellen. Wanneer je nek geblokkeerd zit of de nekspieren te gespannen staan kan dit ervoor zorgen dat we concentratieproblemen en hoofdpijn krijgen of zelfs slecht slapen. Nekmassages zijn dus zeker geen overbodige luxe!

Verschillende nekmassages

Massage van de nek kan op verschillende manieren en met verschillende technieken gedaan worden en je ervaart snel resultaat. De nek masseren is sowieso een onderdeel van een volledige lichaamsmassage, maar wanneer de klacht of de pijn te erg is, is een specifieke massage van de nekspieren aan te raden.

Je een specifieke nekmassage aanvragen bij volgende therapeuten:

Elk van deze therapeuten heeft als specialisatie nekmassages. Telkens op een andere manier en met andere massagetechnieken. Je bent steeds in veilige handen en met gegarandeerd positieve resultaten.

Nood aan een nekmassage? Maak snel een afspraak!

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna