Hoe vind ik de weg naar geluk?

Geschreven op 20/03/2015 in gelukkig leven
Hoe vind ik de weg naar geluk?

Ieder mens wilt zich vitaal en gelukkig voelen. Van nature is elk mens op zoek naar geluk, liefde, gezondheid...
Maar hoe doe je dat, kan dit? 

De weg naar jouw eigen welzijn

In ieder mens is een zelfgenezend vermogen aanwezig, een innerlijke wijsheid die hem /haar wijst naar datgene wat goed en heilzaam is.  Echter, door inbreng van buitenaf, beïnvloeding, prikkels , stress ... gaat het aanvoelen en begrijpen van deze innerlijke wijsheid verloren. Toch is het nooit definitief verloren, alleen de verbinding er mee is overstemd geraakt door velerlei belastende factoren.
 

Zelfgenezend vermogen activeren

Ieder mens kan deze verbinding terug ‘activeren’al is hierbij aanvankelijk vaak begeleiding nodig. Een terug herkennen en verbinding krijgen met deze innerlijke bron kan met bijvoorbeeld via Breathfulness

Breathfulness = Ademcoaching

Via een dieper en bewuster contact met je ademhaling kan je al een grote stap zetten naar binnen, naar jouw innerlijke wijsheid en vitaliteit.  Een bepaalde manier van ademhalen (harmoniserend ademen) laat de zelfhelende krachten terug stromen: lichaam, gevoel en denken gaan niet meer strijden tegen mekaar, maar met mekaar samenwerken wat geheel jouw zijn (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) ten goede komt.  Ervaringen of indrukken waaraan nog emotionele of mentale ballast of pijn hangt, worden met harmoniserend ademen op een zachte en veilige manier opgeruimd, waardoor je vrijer en lichter verder kan met jezelf en je leven. 
Verbinding, ruimte, integratie, harmonisatie, zelfgenezing: Breathfulness bied je dit aan omdat jij dit waard bent!

Breathfulness kunt u boeken bij Maria de Wolf
 
In Alterna staan meerdere disciplines voor jou klaar om begeleiding, informatie, coaching en steun aan te bieden als je kiest voor een betere levenskwaliteit, voor heelheid en balans, voor vreugde, creativiteit, ontspanning  en vrijheid.