Kleur in je leven

Geschreven op 28/04/2015 in gelukkig leven
Kleur in je leven


Kleur-, stijl en make-upadvies
 
Je goed in je vel voelen werkt van binnen naar buiten uit, maar ook van buiten naar binnen toe… Closet of Confidence helpt je je mooiste zelf ontdekken, om je te doen stralen van zelfvertrouwen!
Laat je inleiden in de wereld van kleur, stijl en make-up door een gecertifieerde en gepassioneerde mode- en visagiespecialiste. Ze reikt je tal van tips & tricks aan die je op weg helpen om een veel duurzamere garderobe aan te leggen, zonder al die ongedragen miskopen. Ze maakt je ook “make-upwijzer” en leert je hoe je je kan opmaken om allerfrist voor de dag te komen.
Jij kiest de formule die jou het beste past: een individuele consultatie met geheel persoonlijk advies of een gezellige workshop in kleine groep (3-6 personen).
 

Kleuradvies

Altijd al willen weten welke kleuren jou doen stralen en welke je beter kan vermijden? In deze workshop zoeken we het tot in de puntjes voor je uit! Bovendien bespreken we welke kleurencombinaties en haarkleuren jouw natuurlijke ik het beste tot zijn recht doen komen.
 

Stijladvies

De juiste kleuren dragen alleen is niet genoeg … Ook de juiste vormen, texturen en accenten zijn van essentieel belang voor een geslaagde totaallook!
Tijdens een kop-tot-teensessie leer je hoe je je fysieke pluspunten in de verf kan zetten en je minpuntjes kan verdoezelen.

 
Make-upadvies

Schrikt make-up je af of weet je niet welke kleuren en texturen het beste werken op jouw gelaat? Geen idee welke tools je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen? Leer er alles over tijdens een individuele make-upconsultatie of in een van onze praktische workshops.
Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je door een professional te laten opmaken voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, als verwenmoment.Voor meer info, surf naar www.closet-of-confidence.be