Loopbaancoaching - My Future Works

Geschreven op 2/06/2017 in gelukkig leven
Loopbaancoaching - My Future Works

Loopbaancoaching doe je bij My Future Works; het loopbaancentrum dat samenwerkt met het gezondheidscentrum Gezond op Maat in Sint-Niklaas. Vandaag zijn we met 3 loopbaan-coaches aan de slag in dit gezondheidscentrum in Sint-Niklaas. Waarom we werken voor My Future Works, heeft zijn reden.

My Future Works- loopbaancoaching

Dankzij haar succesformule heeft dit loopbaancentrum al enorm veel mensen hebben kunnen helpen met het creëren of uitstippelen van hun droombaan. En precies dat is wat ons als loopbaan-coaches drijft en gelukkig maakt. Een jobcoach of loopbaancoach is iemand die je helpt bij jouw loopbaan. De kracht van My Future Works schuilt in de specifieke aanpak/methodiek en het netwerk van kwalitatieve jobcoaches.

Als jobcoach zijn we getraind en ervaren in het achterhalen van talenten en dieperliggende wensen, met als doel de ander volop in zijn kracht te zetten. Daarbij maken we gebruik van het talentportfolio of –kompas van My Future Works. De methodiek die we inzetten, is gebaseerd op het waarderend onderzoek. Deze positieve benadering focust op iemands sterktes, talenten en energie, met andere woorden op de zaken die wél werken in plaats van op de dingen die niet goed gaan. En dat past helemaal bij wie wij zijn en waar wij voor staan.

Behalve deze methodiek, is ook het netwerk van professionele jobcoaches van My Future Works, zeer krachtig. 35 coaches bevinden zich in alle Vlaamse provincies, waarvan 3 in alterna gezondheidscentrum te Sint-Niklaas. We scholen ons geregeld bij en wisselen vaak ervaringen uit om ons zelf scherp en fris te houden.

LoopbaanCoaching met loopbaancheques

Ben je in Vlaanderen aan de slag als werknemer of zelfstandige? Dan subsidieert de VDAB je loopbaancoaching. Voor 8 uren coaching, betaal je slechts 80 euro (zonder loopbaancheques betaald je 1100 Euro) De VDAB is hiermee een voorloper op de Europese markt. Ze wil hiermee burn-out voorkomen en mensen in Vlaanderen zelf weer regisseur van hun leven en job laten worden. Dit is noodzakelijk in deze turbulente economische tijden.

We werken samen met Gezond op Maat

We kijken bij Gezond op Maat naar de mens in zijn geheel. Wat heb je precies nodig om je op alle vlakken gezond te voelen? Je job is daarin ook een belangrijke factor. De meeste mensen zijn 8u per dag bezig met hun job. Dat is een groot stuk van je leven. Als je bijgevolg gelukkig bent in je job en je job is wat je nodig hebt en wat je voedt, dan heeft dit hoe dan ook een positieve impact op je levenskwaliteit en levensvreugde. Dat is dan ook de reden waarom we goed samenwerken met de collega-therapeuten van gezond op Maat.

Wil jij ook van jouw loopbaan jouw droombaan maken?

  • Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer voldoening halen uit je job?
  • Wil je zelf jouw loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft?
  • Sluit je werk niet meer aan bij wat je écht wil?
  • Weet je niet goed waar je écht gelukkig van wordt?
  • Kan je vandaag je talenten en ambities onvoldoende kwijt in je huidige functie?
  • Wil je graag proactief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job? …
  • Wil je een burn-out voorkomen?

 

Vraag een Gratis intake gesprek aan!

 

Voor loopbaancoaching in Sint-Niklaas ben je op het juiste adres bij de loopbaancoaches van Gezond op Maat!