10 Jarig bestaan Gezond op Maat

Geschreven op 15/01/2024 in nieuws & media
10 Jarig bestaan Gezond op Maat

Gezondheidscentrum Gezond op Maat viert 10-jarig bestaan in Sint-NiklaasSint-Niklaas, 15/01/2024

Het in 2015 gevierde “Starter van het jaar” van de stad Sint-Niklaas viert zijn 10-jarig jubileum en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Sint-Niklase binnenstad met zijn uitgebreid aanbod van gezondheid therapieën met inmiddels 14 gevestigde therapeuten.

2024 markeert een belangrijke mijlpaal voor Gezond op Maat

Het toonaangevende gezondheidscentrum, gevestigd in het historische pand in de Casinostraat opende in 2014 haar deuren als het eerste alternatieve gezondheidscentrum in het land. Ter ere van het 10-jarig jubileum blikt “Gezond op Maat” terug op een decennium van toegewijde dienstverlening en het bereiken van opmerkelijke mijlpalen. Momenteel werken er 14 therapeuten in zelfstandig dienstverband samen op onze locatie en brengen we veel bezoekers vanuit heel België naar het mooie Sint-Niklaas, zegt Daphne Langedijk, bezieler en zaakvoerder van Gezond op maat.

Starter van het jaar 2015

Kort na de opening, werd in 2015 Gezond op Maat bekroond met de prestigieuze Economieprijs “Starter van het jaar” uitgereikt door de stad Sint-Niklaas. Met deze erkenning voor de voortdurende inzet rond innovatie en uitmuntendheid in de gezondheids- en welzijnssector groeide het centrum in korte tijd uit naar 14 therapeuten. Deze onderscheiding onderstreepte het belang van het gezondheidscentrum als pionier op het gebied van natuurlijke benaderingen van welzijn en gezondheid.
Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft het professionele team van therapeuten “geleid door Daphne Langedijk” bij Gezond op Maat zich gestaag ontwikkeld en uitgebreid tot een gevestigde waarde in de ruime regio van het waasland. De diversiteit aan behandelingen is verrijkt, wat resulteert in een uitgebreid scala aan diensten. Het multidisciplinaire team biedt onder andere professionele massages, persoonlijke coaching, hypnose, psychotherapie, loopbaan coaching, Schoonheidszorgen en andere welzijnsgerichte behandelingen.

Kennismakingsdagen

Gezond op Maat blikt terug op het pad dat ze hebben afgelegd en kijkt uit naar de toekomst, waarin ze zich blijven inzetten voor de gezondheid en het welzijn van het Waasland en ver daarbuiten. Het gezondheidscentrum nodigt nieuwsgierigen uit om samen het 10-jarig jubileum te vieren en te profiteren van de diverse diensten die worden aangeboden. Dit doen we op een grootste opendeurdag die doorgaat op 27 januari van 10-18 uur.

Groei van het centrum

Gedurende het ganse jaar zetten we verder inzetten op groei en vernieuwing van ons centrum, vertelt zaakvoeder Daphne Langedijk. Zo hebben we het afgelopen jaar uitgebreide verbouwingen gedaan aan de praktijkruimtes om plaats te maken voor nieuwe behandelingen en therapeuten. Binnenkort frissen van onze huisstijl op en website om een nog groter publiek te kunnen bereiken. We zetten sterk in op groei en gezondheid, iets wat zeker noodzakelijk is en geapprecieerd wordt in Sint-Niklaas, besluit Daphne Langedijk.


Over Gezond op Maat

Gezond op Maat is een toonaangevend gezondheidscentrum in Sint-Niklaas, België, dat in 2014 werd opgericht als het eerste alternatieve gezondheidscentrum in het land. Met een team van professionele therapeuten biedt Gezond op Maat een breed scala aan behandelingen en diensten om de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap te bevorderen. Het centrum heeft zich gevestigd als een betrouwbare bron van ondersteuning op het gebied van fysieke, mentale en emotionele gezondheid.