Ontspanningsmassage

Zeg stress vaarwel met een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven. Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden.

Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt. Maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen.

Boek een ontspanningsmassage

Wat is een ontspanningsmassage precies?

Een ontspanningsmassage is een massage met olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ontspanningsmassages bevorderen de afvoer van afvalstoffen en zijn zo een echte detox voor uw lichaam. Ook uw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage.

Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen. Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten.

Verwen uzelf met een ontspanningsmassage bij Gezond op Maat

Het effect van een ontspannende massage hangt van verschillende factoren af. Een goede massagetherapeut, een aangename omgeving waar u zich meteen op uw gemak voelt, en een vlotte bereikbaarheid zodat de afstand die u voor uw massage moet afleggen u geen extra stress bezorgt.

Alterna in Sint-Niklaas heeft alles in huis voor de perfecte ontspanningsmassage: centraal tussen Antwerpen en Gent gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op wandelafstand van een ruime parking.

De uitnodigende sfeer van ons gezondheidscentrum en de professionaliteit van onze therapeuten doen de rest. Kom het zelf ontdekken!

Zin in een ontspanningsmassage? Maak nu een afspraak! 

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna