Over Gezond op Maat

Welkom bij Groepspraktijk & Gezondheidscentrum "Gezond op Maat"

Gezond op Maat is een multidisciplinaire groepspraktijk opgericht door Daphne Langedijk.

In 2014 opende ik de deuren van Gezond op Maat, het eerste alternatieve gezondheidscentrum van België. Een gezondheidscentrum waar we met een 15-tal therapeuten samenwerken aan meer geluk en gezondheid. 15 verschillende therapeuten die zich in mijn visie konden vinden en die elk een andere therapievorm aanbieden, en dit alles onder 1 dak. Stad Sint-Niklaas vond dit initiatief zo goed dat we in 2015 een award wonnen voor starter van het jaar. Na al het werk dat ik gedaan had om dit te verwezenlijken, was dit het grootste cadeau dat ik mij kon wensen. Het centrum is in de tussentijd een gevestigde waarde geworden in de regio en ver daarbuiten.

In ons multidisciplinair centrum streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen en ondersteunen in hun hulpvraag. Dit doen we via een zeer uitgebreid aanbod van therapieën aan te bieden gegeven door enkel "de beste" therapeuten, en dit allemaal "onder 1 dak".
In 2015 werden wij verkozen tot "Starter van het Jaar" en kwamen we ook veelvuldig in het nieuws met ons unieke concept.

Met een team van ruim 15 Gespecialiseerde Therapeuten & professionals werken we met passie samen aan jouw gezondheid en geluk.

Onze missie: Zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig maken!Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna