Semi-permanente Make-Up

Stralend wakker worden elke dag? Gedaan met uren voor de spiegel staan met permanente make-up.

Semi-permanente Make-up

Ontdek de Langdurige Schoonheid van Semi-permanente Make-up bij Gezond op Maat:

Laat uw natuurlijke schoonheid stralen met semi-permanente make-up die uw looks verbetert en uw dagelijkse routine vereenvoudigt.

permanente make up

De voordelen van permanente make-up

Semi-permanente make-up biedt tal van voordelen voor uw dagelijkse schoonheidsroutine en uw zelfvertrouwen. Allereerst bespaart het u tijd en moeite bij het aanbrengen van make-up, omdat uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen al perfect gevormd en gekleurd zijn. Dit maakt het ideaal voor drukke ochtenden of voor mensen die moeite hebben met het aanbrengen van make-up. Bovendien blijft semi-permanente make-up langdurig zitten, waardoor u er altijd op uw best uitziet, zelfs tijdens intensieve activiteiten zoals sporten of zwemmen. Daarnaast kan semi-permanente make-up helpen om asymmetrieën in het gezicht te corrigeren en de natuurlijke schoonheid te verbeteren, waardoor u een jeugdiger en frisser uiterlijk krijgt.

Hoe verloopt een behandeling Semi-permanente make-up?

Bij Gezond op Maat begint uw semi-permanente make-up ervaring met een persoonlijk consult om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Onze deskundige cosmetische specialist zal zorgvuldig de gewenste gebieden markeren en vervolgens met u de perfecte vorm en kleur bepalen. Daarna wordt de semi-permanente make-up aangebracht met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige pigmenten. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt meestal één tot twee uur, afhankelijk van het gekozen gebied.

Na de behandeling kunt u direct genieten van een prachtige, langdurige make-uplook zonder gedoe.

Ons aanbod semi-permanente make-up

  Ogen:

  Deepliner: €195,00

  Ontdek Deepliner, een semi-permanente make-up techniek die de charme van jouw ogen benadrukt. Met behulp van een machinale nanonaald wordt een subtiele eyeliner tussen de wimpers aangebracht, waardoor jouw ogen groter lijken en een optisch voller effect van de wimpers ontstaat. Een eerste bijwerking is nodig na 6 weken om de kleur te behouden. Zonder deze bijwerking zal de Deepliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 60 procent van de kleur, na het bijwerken vervaagt 30 procent.

  Eyeliner: €250,00

  Kies voor Eyeliner, perfect voor dames die dagelijks een opvallende eyeliner gebruiken. Deze techniek plaatst de eyeliner net aan de grens van de wimpers, waardoor de wimpers voller lijken. Je hebt de keuze tussen een eyeliner met of zonder een wing. Een wing wordt niet aanbevolen voor dames met afzakkende oogleden.

  Deepliner boven en onder: €259,00

  Eyeliner boven en onder: €350,00


  Wenkbrauwen:

  Powder Brows: €345,00

  Ontdek de nieuwste trend in semi-permanente make-up voor wenkbrauwen met Powder Brows. Met deze techniek wordt op subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

  Bijwerken na 6 maanden tot 8 maanden (indien vette huid): €150,00

  Bijwerken na 1 jaar: €195,00


  Lippen:

  Full Lips / Aquarelle Lips: €495,00

  Ervaar de volledige pigmentatie van de lippen met Full Lips, wat zorgt voor een opfrissend effect. Kies voor een naturelle of heldere kleur die een lipstick effect creëert. Of ga voor Aquarelle Lips, een zeer natuurlijke vorm van semi-permanente make-up waarbij de eigen lipkleur nog doorschemert.

  Frozen Lips: €400,00

  Met Frozen Lips wordt eerst een donkere kleur aangebracht, gevolgd door een lichtere kleur op de binnenkant van de lippen voor een verfrissend effect.

  Bijwerken 1,5 jaar tot 2 jaar: €300,00

  Contour met Fading: €395,00

Vraag meer info aan:

Uw therapeut:

Schoonheidsspecialiste

Claudia Harteel

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je Semi Permanente Make-up? Trakteer jezelf op prachtig geaccentueerde ogen, perfect gevormde wenkbrauwen en weelderige lippen met onze semi-permanente make-up behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de langdurige schoonheid van semi-permanente make-up bij Gezond op Maat.