Permanente Ontharing met Laser

Met Laser kan je ongewenste haartjes permanent verwijderen. kies voor permanente laserontharing bij Gezond op Maat

Laser ontharing in Sint-Niklaas

Wil jij niet meer elke 3 dagen je benen, oksels of ander ongewenst haar scheren? Ben je het gestuntel onder de douche beu?
Permanente ontharing is de oplossing! Voor vrouwen en mannen!

Waarom permanante laserontharing?

Ben je het beu om elke zoveel dagen te scheren of elke maand opnieuw te moeten waxen? Ben je het beu elke keer opnieuw diezelfde marteling te ondergaan? Permanent ontharen met laserontharing is de oplossing! Permanente ontharing is ook DE oplossing voor mensen die op de moeilijker te bereiken plaatsen ongewenste haargroei hebben, denk maar aan de rugzone. Definitieve ontharing is er voor Vrouwen & Mannen! Onderaan zie je de mogelijkheden van permanente ontharing.


permanente ontharing

Prefessionele zorg

Wie kiest voor permanent ontharen in ons centrum krijgt een grondige uitleg. Onze specialiste (A1 verpleegkundige) legt je alles uit over permanente ontharing. Je krijgt duidelijke informatie over het aantal sessie en wat u moet doen tussen de sessies door. Zo mag u na een permanente ontharing sessie de behandelde zones een tijdje niet blootstellen aan zonlicht of de zonnebank. Het is ook niet de bedoeling dat u zelf haartjes gaat uittrekken of met was de haartjes gaat verwijderen tussen twee sessies door.


Hoe werkt permanante laserontharing?

De laser maakt definitief ontharen mogelijk, omdat hij gebruik maakt van een puls laserlicht die de melanine van de haartjes van het definitief te ontharen gebied opwarmt, zodat die de hitte van het laserlicht naar de haarwortel geleidt. De haarwortel wordt verbrandt en op die manier vernietigt.
Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!


Prijs laserontharingen

Er zijn vele mogelijkheden voor laser ontharing. consulteer onze agenda voor de huidige prijzen en aanbiedingen. Klik op de knop hieronder.

Vraag meer info aan:

Uw therapeut:

Schoonheidsspecialiste

Claudia Harteel

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van professionele Laser ontharing? 

Zoekt u naar definitieve ontharing in de regio Antwerpen, Lokeren, Dendermonde of Sint-Niklaas? Kies voor Permanente ontharing bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas!