Postnatale Massage

Ontspannen na je bevalling doe je met de postnatale massage

Ontspannen met de Postnatale Massage bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas

Postnatale massage is een speciaal ontworpen massagebehandeling die gericht is op het herstellen en versterken van het lichaam na de bevalling. Tijdens deze massage worden zachte en ontspannende massagetechnieken toegepast om de spieren te ontspannen, de bloedsomloop te bevorderen en de algehele gezondheid en welzijn van de nieuwe moeder te ondersteunen. Door de combinatie van massage en helende aanraking kunnen spanningen en ongemakken worden verlicht, terwijl het lichaam wordt ondersteund bij het herstelproces na de bevalling.

Boek nu
Holistic pulsing

Voordelen van Postnatale massage

Postnatale massage biedt een scala aan voordelen voor nieuwe moeders, zowel fysiek als emotioneel. Na de bevalling ervaren veel vrouwen spanningen, vermoeidheid en ongemakken. Postnatale massage helpt deze ongemakken te verlichten door de spieren te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en het herstelproces te bevorderen. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van stress, angst en postnatale depressie, terwijl het een gevoel van ontspanning en welzijn bevordert.

Boek Nu

voor wie is de postnatale Massage

Postnatale massage is ideaal voor nieuwe moeders die op zoek zijn naar ondersteuning en herstel na de bevalling. Of je nu net bent bevallen of enkele maanden na de geboorte bent, postnatale massage kan helpen bij het verlichten van fysieke ongemakken zoals rugpijn, gespannen spieren en bekkenklachten, terwijl het ook emotionele steun biedt tijdens de overgang naar het moederschap. Ongeacht je bevallingservaring of achtergrond, postnatale massage biedt een veilige en effectieve manier om te herstellen, te ontspannen en je weer verbonden te voelen met jezelf.

Tarieven:

  • Postnatale massage 60 min. / 70€
Boek nu

Vraag uw afspraak aan:

Vul onderstaande gegevens in en onze behandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak in te plannen of bel: 03-7760220


Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je genieten van een Postnatale massage om met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor onze postnatale massage bij Gezond op Maat!