Psychotherapeut

Iedereen maakt het wel eens mee: relatieproblemen, stress, depressies, verdriet of traumatische herinneringen. Maar niet iedereen gaat hier op dezelfde manier mee om. Deze ervaringen kunnen je geluk belemmeren.

Om gelukkig in het leven te staan is het soms nodig om bepaalde trauma’s of ervaringen uit het verleden los te laten. Dit is niet altijd even eenvoudig en vraagt soms wat hulp van buitenaf. Een psychotherapeut kan hier met psychotherapie een oplossing bieden! 

Onze psychotherapeuten: Ann Vangenechten & Birte van Garsse

De eerste stap zetten om een afspraak te maken bij een psychotherapeut is voor vele mensen moeilijk. De drempel ligt in België nog steeds zeer hoog. Wie is een goede psychotherapeut? Kan die mij wel helpen? Waar vind ik een psychologisch therapeut? 

Bij Gezondheidscentrum Alterna werken we met zeer bekwame en gespecialiseerde psychotherapeuten, Ann Vangenechten Birte van Garsse, die u graag persoonlijk begeleid met psychologische therapie en coaching. Zij helpen u graag snel en effectief uw problemen aanpakken voor optimaal resultaat.

Wat doet een psychotherapeut?

Eenmaal een afspraak gemaakt starten we met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie. Onze psychotherapeut kan zo inschatten welke aanpak voor u het beste zal werken. De gebruikte technieken, de opdrachten en het aantal sessies verschilt van persoon tot persoon en situatie tot situatie, maar het doel blijft hetzelfde: u zo snel mogelijk weer gezond en gelukkig maken!

Veel psychotherapeuten hebben hun eigen werkwijze en specialisatie. Het unieke bij Ann Vangenechten & Birte van Garsse is dat ze alle mogelijke psychologische stromingen gebruiken om u optimaal te helpen. Zo heeft u bij ons alles onder 1 dak!

Meer informatie over onze psychotherapie

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna