Spray Tanning

Wil jij graag een mooie kleurtje hebben? Bruinen zonder zon? Kies dan voor onze Spray Tanning.

Bruinen van het Lichaam en Gelaat

Ontdek de Stralende Glans van Spray Tanning bij Gezond op Maat:

Laat uw huid gloeien met een natuurlijke en gezonde bruine kleur dankzij onze professionele spray tan behandelingen.

spray tanning

De voordelen van Spray Tanning

Spray tanning biedt tal van voordelen voor uw huid en uw algehele uitstraling. Allereerst biedt het direct een gezonde en natuurlijke bruine kleur, zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen van de zon of zonnebank. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van het risico op huidkanker en vroegtijdige veroudering van de huid, maar ook bij het voorkomen van schade zoals zonnebrand. Bovendien kan spray tanning helpen om oneffenheden en imperfecties op de huid te verbergen, waardoor uw huid er egaler en gladder uitziet. Het resultaat is een stralende gloed die uw zelfvertrouwen een boost geeft.


Hoe verloopt Spray Tanning?

Bij Gezond op Maat begint uw spray tan ervaring met een warm welkom en een deskundige kleuranalyse om de perfecte tint voor uw huid te bepalen. Vervolgens zal onze ervaren schoonheidsspecialist zorgvuldig en gelijkmatig de gekozen kleur aanbrengen met behulp van hoogwaardige spray tan producten. Na de behandeling kunt u direct genieten van een prachtige, stralende teint die lijkt alsof u net terug bent van vakantie. Het wordt aanbevolen om losse kleding mee te brengen om direct na de behandeling aan te trekken.


Onze Spray Tanning mogelijkheden

  • Spraytanning Gelaat en Decolleté: €20,00
  • Spraytanning Benen of Bovenlichaam + Gelaat: €25,00
  • Spraytanning Volledig Lichaam: €40,00
  • Spraytanning 10 Beurtenkaart: Prijs op aanvraag (Volledig lichaam geldt als 2 beurten)

Vraag meer info aan:

Uw therapeut:

Schoonheidsspecialiste

Claudia Harteel

Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, of Antwerpen en wil je Spray Tanning? Trakteer uzelf op een natuurlijk ogende en stralende bruine kleur met onze professionele spray tan behandelingen bij Gezond op Maat. Maak vandaag nog een afspraak en stap naar buiten met een gezonde en stralende gloed!