werner michielssen


Werner Michielssen

  • Cranio Sacraal Therapeut, Triggerpoint & Dry Needling
  • +32 (0)496 63 71 41
  • werner@hamurana-healings.be


Contacteer mij

Specialisaties

  • Cranio Sacraal Therapie
  • Triggerpoint therapie
  • Dry Needling
  • Sportmassage

Mijn aanbod:

Craniosacraal Therapie

Na het volgen van een intensieve opleiding startte ik als Cranio Sacraal therapeut waarbij ik door zachte manuele technieken het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleer, ik zag meteen mooie verandering bij mensen met lichamelijke en emotionele ongemakken, dit was het begin van mijn pad als therapeut.

Triggerpoint DryNeedling

Toen ik na een Triggerpoint Dry Needling behandeling verlost werd van een pijnlijke schouder was ik heel nieuwsgierig naar deze techniek. Ik volgde opleiding hiervoor en ontdekte hoe kleine plaatselijke pijnpunten een groot gevolg kunnen hebben in andere delen van het lichaam. Via deze techniek kan de pijn opgeheven worden, spier- en gewrichtsfuncties kunnen herstellen.

Chinese HNS massagetherapie

Je kan bij mij ook terecht voor Chinese hoofd-nek-schouder massage waarbij op het hoofd acupunctuurpunten gestimuleerd en meridianen geactiveerd worden wat een energetisch gevolg heeft in het hele lichaam. Dit wordt afgesloten met het los masseren van de nek en schouders.

Deze prestatiegerichte maatschappij eist steeds meer van ons allen waardoor we soms te weinig aandacht geven aan ons kostbaarste bezit: gezondheid.
Als ik jou daarbij kan helpen doe ik dat met passie in mijn praktijk waar iedereen welkom is.
Lichaam en geest staan pas in volle kracht als de balans goed zit!

Dit wens ik iedereen toe,

Werner


Over mij:

Als kind werd ik op een mooie zomerdag te midden van mensenmassa plots overweldigd door een mix van emoties, ik voelde op dat moment hoe prachtig en uniek het leven is maar tegelijkertijd voel ik ook de pijn en verdriet van mensen rondom.
Tot op de dag van vandaag is dat ene moment bij me als de dag van gisteren.

Hoog sensitief zijn bleef een last om dragen en tot ik op latere leeftijd via hypnotherapie, healing en meditatie de kracht ervan ontdekte. Voor het eerst voelde ik mijn innerlijke kracht, kreeg opnieuw liefde voor mezelf en medemens. Ik verwerkte mijn trauma's en werd aangetrokken om zelf een hulplijn te zijn.

Na dit leerproces besloot ik een nieuwe weg in te gaan en mezelf bij te scholen tot therapeut, ik volgde vele opleidingen en blijf me ook verder bijscholen om mensen zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen.
Boek een afspraak

Vraag hier jouw afspraak aan bij Werner: