Daphne Langedijk

Zaakvoerder

Daphne Langedijk

Contactgevens

Zittijden


Omschrijving

Als Zaakvoerder van Gezond op Maat is het mijn taak om te coördineren tussen de therapeuten en in te staan voor een vlotte communicatie tussen klant en therapeut.


Het merendeel houdt ik mij in het centrum bezig met de inrichting van de praktijk en het uitwerken van nieuwe cursussen, aanbod aan therapieën en therapeuten.

Nieuwe klanten kunnen altijd bij mij terecht voor informatie en vragen over welke therapie het beste aansluit bij hun vraag/klacht.

In 2015 werd ik verkozen tot "starter van het jaar- Sint-Niklaas" waar ik maar ook het centrum zeer trots op zijn.

Verder houdt ik mij bezig met het schrijven van artikelen en blijf ik mij bezighouden met research voor een goede gezondheid.

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be