Daphne Langedijk

Zaakvoerder & Gecertificeerd Hypnosetherapeut

Daphne Langedijk

Contactgevens

Zittijden

Maandag  10.00 - 17.00 u. 
Dinsdag 10.00 - 17.00 u.
woensdag 10.00 - 17.00 u.

Donderdag 10.00 - 17.00 u.


Enkel op afspraak!

Omschrijving

 • Opgroeiende bij 2 ouders die in Nederland bekend stonden als de pioniers op het gebied van alternatieve geneeswijzen heeft mij op jonge leeftijd gevormd tot wie ik nu ben. Mijn vader was nederlands bekendste psycholoog en hypnose therapeut & mijn moeder ontwikkelde haar eigen behandelmethode voor psychosomatische klachten te genezen. Alle informatie die mijn ouders me meegaven, maar ook de vele gesprekken over therapie, behandelwijzen zijn er met de paplepel ingebracht. Ik ademde gezondheid, ik ademde bewustzijn. Ondanks deze toch wel interessante & diepgaande opvoeding besloot ik op mijn 16de een hele andere weg in te slaan.

  Na een omzwerving over de wereld waar ik met mijn man 10 jaar in Dubai gewoond heb en waar mijn 2 kinderen Noah en Emma geboren zijn besloot ik in 2006 dat het tijd was om nu aan mijn weg te beginnen in "werken met mensen". Alhoewel ik eerst min of meer afstand had genomen van het bijzondere levenswerk van mijn ouders begon ik geleidelijk aan te merken dat het in mijn bloed zat om mensen te willen helpen.  

  In 2009 startte ik mijn eigen praktijk in massagetherapie & Stresscoaching, doceerde ik aan verschillende scholen in mijn eigen specialisaties om dan in 2014 te starten met Groepspraktijk Gezond op Maat.

  Omdat het willen helpen van mensen op de meest effectieve manier nu eenmaal in mijn bloed stroomt en ik er uitermate door gefascineerd was tijdens mijn opvoeding besloot ik enige jaren geleden om te stoppen met mijn activiteiten als stresscoach, docent en massage therapeut en in de voetsporen van mijn vader te treden en mij te specialiseren in Hypnose.  check mijn hypnose op maat website www.hypnoseopmaat.be

  Mijn hypnose aanbod:
 • Virtuele maagband
 • Stoppen met Roken
 • Verslavingen
 • gedragsproblemen
 • School en werk problemen
 • burn-out stress en depressie
 • prestatie en zelfvertrouwen
 • angsten en fobien
 • ziekte en gezondheid
 • rouwverwerking, loslaten
 • Pijnverlichting

Daphne als Zaakvoerder binnen Gezond op Maat

Als Zaakvoerder van Gezond op Maat is het mijn taak om te coördineren tussen de therapeuten en in te staan voor een vlotte communicatie tussen klant en therapeut.

Het merendeel houdt ik mij in het centrum bezig met de inrichting van de praktijk en het uitwerken van nieuwe cursussen, aanbod aan therapieën en therapeuten. Nieuwe klanten kunnen altijd bij mij terecht voor informatie en vragen over welke therapie het beste aansluit bij hun vraag/klacht. In 2015 werd ik verkozen tot "starter van het jaar- Sint-Niklaas" waar ik maar ook het centrum zeer trots op zijn. Verder houdt ik mij bezig met het schrijven van artikelen en blijf ik mij bezighouden met research voor een goede gezondheid.

Aantal mensen dat hun weg vond naar mijn praktijk:  counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be