Daphne Langedijk

Zaakvoerder & Docent

Daphne Langedijk

Contactgevens

Zittijden

Maandag 9-17 uur
Dinsdag 9-17 uur
Woensdag 9-13 uur
Donderdag 9-17 uur
Vrijdag 9-17 uur

Omschrijving

Als Zaakvoerder van Alterna gezondheidscentrum is het mijn taak om te coördineren tussen de therapeuten en in te staan voor een vlotte communicatie tussen klant en therapeut.

Het meerendeel houdt ik mij in het centrum bezig met de verhuur alsook inrichting en het uitwerken van nieuwe cursussen, aanbod aan therapieën en therapeuten.

Nieuwe klanten kunnen altijd bij mij terecht voor informatie en vragen over welke therapie het beste aansluit bij hun vraag/klacht.

In 2015 werd ik verkozen tot "starter van het jaar- Sint-Niklaas" waar ik maar ook het centrum zeer trots op zijn.

Lesgeven & behandelen

Naast mijn taak als zaakvoerder geef ik met veel passie les in zwangerschapsmassage, vitaliteitsmassage e.a.
Ook heb ik naast Alterna nog mijn eigen massage praktijk waar ik mensen behandel met stress en burn-out.

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Alterna Gezondheidscentrum

Alterna