Sophie Pignatelli

HSP coaching & Loopbaancoaching

Sophie Pignatelli

Contactgevens

Zittijden

Enkel op Afspraak

Boek hier jouw gratis Intake gesprek!

Omschrijving

Binnen loopbaanbegeleiding richt ik me vooral op fijngevoelige, hoogbekame professionals die ontevreden zijn in hun job en hierdoor veel last hebben van twijfels en piekeren. Ik help je duidelijkheid te brengen over wat voor jou de ideale loopbaan is. Samen stippelen we een plan uit hoe je dit vorm kan geven en hoe in die richting te ontwikkelen.
Het resultaat is dat je weer voldoening, energie en plezier ervaart in je werk en je loopbaan. Wat onvermijdelijk ook een impact heeft op je ganse leven.


Ik ben een gecertificeerde coach met in totaal meer dan 25 jaar werkervaring.


Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding met of zonder VDAB loopbaancheques.
Meer info vind je op mijn website

Therapeutische coaching & HSP Coaching


Naast loopbaancoaching kan je bij mij ook terecht voor therapeutische coaching binnen mijn praktijk Usofia.
Hier begeleid ik sinds 2014 jou als hoogsensitieve vrouw die het gevoel heeft vast te zitten, om meer te vertrouwen op jezelf en je intuïtie zodat je je evenwichtiger en krachtiger voelt en innerlijk vrij wordt.
Dit doe ik door je bewuster te maken van dat wat je tegenhoudt, zodat je de emotionele ballast uit het verleden af kan schudden en ook door je te verbinden met je ware verlangens zodat jij helemaal jezelf kan zijn.
Het resultaat is een transformatie waarna jij sterker in je schoenen staat, makkelijker keuzes kan maken, meer stabiliteit ervaart en je je (innerlijk) vrij voelt.
In mijn begeleidingen werk ik diepgaand, therapeutisch en op een holistische manier waarbij we kijken naar de klachten op meerdere niveaus; zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch.
Ik gebruik hiervoor een combinatie van cognitieve, lichaamsgerichte en psycho-energetische methodes.
De rode draad doorheen alles wat ik doe is het bewustzijn bij mensen verhogen zodat ze kunnen groeien. Ik hou er immers van om mensen zich te zien ontwikkelen zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Daarin ligt ook mijn expertise.
Je bent heel erg welkom.

Therapievormen

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be