Loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding

Contactgevens

Zittijden

Enkel op Afspraak

Omschrijving

Welkom bij Gezond Op Maat, dé plek waar jouw loopbaanontwikkeling centraal staat. Als ervaren loopbaancoach in Sint-Niklaas begeleid ik jou op een persoonlijke en doelgerichte manier naar een gezonde en bevredigende carrière. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten, ambities en passies, en creëren we een maatwerktraject dat aansluit bij jouw unieke behoeften. Mijn missie is om je te inspireren, te motiveren en de tools te bieden die nodig zijn om met vertrouwen en voldoening stappen te zetten in je loopbaan. Ontdek wat Gezond Op Maat voor jou kan betekenen en zet de eerste stap naar een gezonde en succesvolle carrière!

 

Loopbaancoaching:

Loopbaancoaching is een vorm van begeleiding die gericht is op het ondersteunen van individuen bij het nadenken over en vormgeven van hun loopbaan. Het omvat het verkennen van persoonlijke waarden, talenten, interesses en ambities om zo een beter begrip te krijgen van iemands loopbaanpad. Een loopbaancoach helpt cliënten bij het stellen van doelen, het overwinnen van obstakels en het nemen van stappen om hun loopbaan te verbeteren.

 

Loopbaancheques in België:

In België kunnen werknemers en zelfstandigen loopbaancoaching financieren met behulp van loopbaancheques. Deze cheques zijn een initiatief van de Vlaamse overheid en worden uitgegeven door VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding).
Met loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen twee loopbaanbegeleidingstrajecten van in totaal 7 uur volgen tegen een sterk verminderde prijs. De coachee betaalt slechts een kleine eigen bijdrage, terwijl de overheid het grootste deel van de kostprijs dekt. Het doel is om mensen de kans te geven hun loopbaan in eigen handen te nemen en te investeren in persoonlijke ontwikkeling.
Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden, zoals werken in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, minimum aantal gewerkte dagen in loondienst, etc.

 

Neem contact op met onze loopbaancoach en start jouw traject op weg naar jouw droom carrière! 

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna