Marc Ryckewaert

Relatietherapeut & Hypnotherapeut

Marc Ryckewaert

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak

Omschrijving

Ik ben Marc Ryckewaert, 14.02.1954.
 
Met meer dan  30 jaar ervaring als zelfstandig life coach, business coach, relatietherapeut, hypnosetherapeut en psychotherapeut, kom je al een heel eind om mensen te helpen.  Naast mijn eigen praktijk Life Vision, www.lifevision.be   in Torhout, ben ik sinds 1 oktober 2015 ook werkzaam bij Gezondheidscentrum Gezond op Maat. Waar ik het team aanvul als relatietherapeut, hypnotherapeut en psychotherapeut. Bij mij kan je terecht voor de volgende therapie vormen: Hypnotherapie, Sekscoaching, Relatietherapie en Oplossingsgerichte therapie.

Ik hecht er veel belang aan dat ik al mijn klanten een persoonlijke begeleiding kan geven van begin tot einde en op de gepaste manier kan handelen. Net om die reden heb ik gekozen voor een combinatie van hypnose, psychotherapie, NLP en ontspanningstechnieken.

Door nationale en internationale opleidingen in verschillende takken kan ik steeds een aanpak aanbieden die efficiënt werkt.

Hypnotherapie, psychotherapie of andere volgen?

Na een intakegesprek stel ik een traject voor die jou of jullie kan helpen.

 
Tarief: Intake gesprek € 45,00 
Vervolg: te bepalen.
 
Voor wie: Jongeren, volwassenen, oudereren
Sessie: individueel, koppel, groep
 

Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be