Marc Ryckewaert

Relatietherapeut & Hypnotherapeut

Marc Ryckewaert

Contactgevens

Zittijden

Enkel op afspraak

Omschrijving

Ik ben Marc Ryckewaert, 14.02.1954.
 
Met meer dan  30 jaar ervaring als zelfstandig life coach, business coach, relatietherapeut, hypnosetherapeut en psychotherapeut, kom je al een heel eind om mensen te helpen.  Naast mijn eigen praktijk Life Vision, www.lifevision.be   in Torhout, ben ik sinds 1 oktober 2015 ook werkzaam bij Gezondheidscentrum Gezond op Maat. Waar ik het team aanvul als relatietherapeut, hypnotherapeut en psychotherapeut. Bij mij kan je terecht voor de volgende therapie vormen: Hypnotherapie, Sekscoaching, Relatietherapie en Oplossingsgerichte therapie.

Ik hecht er veel belang aan dat ik al mijn klanten een persoonlijke begeleiding kan geven van begin tot einde en op de gepaste manier kan handelen. Net om die reden heb ik gekozen voor een combinatie van hypnose, psychotherapie, NLP en ontspanningstechnieken.

Door nationale en internationale opleidingen in verschillende takken kan ik steeds een aanpak aanbieden die efficiënt werkt.

Hypnotherapie, psychotherapie of andere volgen?

Na een intakegesprek stel ik een traject voor die jou of jullie kan helpen.

 
Tarief: Intake gesprek € 50,00 
Vervolg: te bepalen. (125 Euro per hypnosesessie, 50 euro voor gesprekstherapie)
 
Voor wie: Jongeren, volwassenen, oudereren
Sessie: individueel, koppel, groep

Aantal mensen die hun weg vonden naar mijn praktijk:  counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be