Marc Ryckewaert

Hypnose, EMDR & psychotherapie

Marc Ryckewaert

Contactgevens

Zittijden

Op Afspraak

Omschrijving

Na tientallen jaren ervaring in de zakenwereld merkte ik dat mijn interesse steeds meer ging naar het begeleiden van mijn medewerkers, het team gezond houden en elk individu motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
Deze coaching was dan ook hetgeen waar ik mijn grootste voldoening en energie kon uithalen. Dit deel van mijn job gaf me energie, waar de andere aspecten me meer en meer enkel energie kosten.
Op een gegeven moment kwam ik op een keerpunt, het feit dat mijn medewerkers zo goed presteerden en zich zo goed voelden was natuurlijk geweldig, maar mijn job kon mij geen professionele en persoonlijke voldoening meer geven.

Dat moment ben ik mezelf gaan herontdekken en ben ik me nog meer gaan specialiseren in zelfontwikkeling en de impact van de bewuste en onbewuste gedachten op de mens.

De keuze was duidelijk, mijn ambitie lag bij het beste uit mensen halen, alle mensen, hun de kracht en de tools geven om de beste versie van zichzelf te zijn.
Mensen begrijpen, hun individu zien in de grijze massa en helpen om zichzelf te ontwikkelen, zonder zichzelf te verliezen.
Mensen helpen te zijn wie ze willen zijn, zonder oordelen en zonder verwachtingen, zonder meer… wie ben je, wie wil je zijn en hoe kunnen we een weg plaveien die je daarnaartoe gids.

Als psychotherapeut en gecertificeerd hypnotherapeut werk ik doeltreffend en efficiënt samen met de persoon om zo een specifiek doel te bereiken of om de echtheid van hun eigen zijn terug naar boven te halen.
Ik focus op een gerichte en persoonlijke aanpak waar zowel de klant als ik me als therapeut goed bij voel en waar we allebei volledig achter staan.

Door mijn jarenlange expertise en ervaring kunnen alle problematieken en situaties met mijn besproken worden, zowel voor volwassenen als tieners.
Ik kan terugblikken op een dankbare tijd als therapeut waar ik open stond voor elke situatie en elk individu en dat heeft me enkel een wijzer mens gemaakt.

Mijn aanbod is dus uitgebreid en steeds volledig op maat voor elke klant, zowel bij hypnotherapie, psychotherapie, relatietherapie, sekscounselor of een combinatie van alles samen.

Aarzel niet en laat ons samen starten aan de betere versie van jezelf. Zorg voor jezelf.Therapievormen

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna