Nancy de Moor

Dieptemassage & Voetreflexoloog

Nancy de Moor

Contactgevens

Zittijden

maandag 
Dinsdag
donderdag 
Zaterdag
"Opgelet:
Annuleren kan kosteloos tot 48u voor de afspraak.
Voor afspraken die tussen 48u. en 24u op voorhand worden geannuleerd, zal een administratieve kost aangerekend worden van 25 EUR.
Voor afspraken die niet of binnen de 24u voor de afspraak worden geannuleerd, zal het volledige bedrag worden aangerekend.
Dit ongeacht de reden (ziekte, ongeval, vergeten, verkeerd genoteerd...). "
.

Omschrijving

Mijn naam is Nancy de Moor, geboren te Niklaas op 18 mei 1973.

Als kind al was ik zoekende naar alles over het leven en verslond ik massa's boeken. Toen ik in 2000 mijn zoon kreeg, ben ik cursussen gaan volgen over natuurlijke gezondheidszorg.
In 2008 startte ik de 4-jarige opleiding als gezondheidsconsulent op de Levensschool in Tongerlo. Een nieuwe wereld opende zich voor mij! Ik kwam tot de conclusie dat de natuur in alles voorziet wat we nodig hebben om gezond te blijven/worden. Ieder van ons beschikt over een lichaamseigen afweersysteem dat ons altijd in de best mogelijke omstandigheden beschermt. Ziekte of pijn willen ons duidelijk maken dat iets niet in balans is in ons leven.

Voetreflexoloog & dieptemasseur

Tijdens het schooljaar 2011-2012 heb ik op de Levensschool de specialisatie-opleiding voor integrale voetreflexologie gevolgd en het volgend schooljaar de postgraduate opleiding “subfertiliteit en voetreflexologie” en “zwangerschapsvoetreflexologie”, zodat ik ook specifiek vrouwen die zwanger willen worden en zwangeren kan begeleiden.

In 2012 heb ik op het Otcg het basisjaar traditionele Chinese geneeskunde gedaan met daarna nog enkele kortere modules.

In 2016 rondde ik de 2-jarige opleiding orthomoleculaire wetenschappen op het Iczo af.

Als gezondheidsconsulente help ik jouw zelfherstellend mechanisme ondersteunen met natuurlijke methoden, vnl dieptemassage, voetreflexologie, vaak in combinatie met orthomoleculair advies.


Voor wie:

  • Mensen met bewegingsklachten
  • Mensen die niet goed in hun vel zitten en bij wie geen klinische bevindingen worden vastgesteld
  • Mensen met kanker
  • Vrouwen die moeilijk zwanger geraken
  • Zwangerschap
  • Kinderen
     

Werkwijze en tarieven:

Bij een eerste afspraak doe ik een intakegesprek om na te gaan wat de klachten zijn en hoe lang deze zich al voordoen.  Op basis hiervan bekijk ik samen met jou de verdere behandeling(en).

  • Tarieven 70 EUR/55 min

Zoveel mensen vonden de weg naar mijn praktijk   counter Visits

Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna