Werner Michielssen

Cranio Sacraal Therapeut, Triggerpoint & Dry Needling

Werner Michielssen

Contactgevens

Zittijden

Woensdag
Zaterdag

Omschrijving

Als kind werd ik op een mooie zomerdag te midden van mensenmassa plots overweldigd door een mix van emoties, ik voelde op dat moment hoe prachtig en uniek het leven is maar tegelijkertijd voel ik ook de pijn en verdriet van mensen rondom.
Tot op de dag van vandaag is dat ene moment bij me als de dag van gisteren.

Hoog sensitief zijn bleef een last om dragen en tot ik op latere leeftijd via hypnotherapie, healing en meditatie de kracht ervan ontdekte. Voor het eerst voelde ik mijn innerlijke kracht, kreeg opnieuw liefde voor mezelf en medemens. Ik verwerkte mijn trauma's en werd aangetrokken om zelf een hulplijn te zijn.

Na dit leerproces besloot ik een nieuwe weg in te gaan en mezelf bij te scholen tot therapeut, ik volgde vele opleidingen en blijf me ook verder bijscholen om mensen zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen.

Craniosacraal Therapie

Na het volgen van een intensieve opleiding startte ik als Cranio Sacraal therapeut waarbij ik door zachte manuele technieken het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleer, ik zag meteen mooie verandering bij mensen met lichamelijke en emotionele ongemakken, dit was het begin van mijn pad als therapeut.

Triggerpoint DryNeedling

Toen ik na een Triggerpoint Dry Needling behandeling verlost werd van een pijnlijke schouder was ik heel nieuwsgierig naar deze techniek. Ik volgde opleiding hiervoor en ontdekte hoe kleine plaatselijke pijnpunten een groot gevolg kunnen hebben in andere delen van het lichaam. Via deze techniek kan de pijn opgeheven worden, spier- en gewrichtsfuncties kunnen herstellen.

Chinese HNS massagetherapie

Je kan bij mij ook terecht voor Chinese hoofd-nek-schouder massage waarbij op het hoofd acupunctuurpunten gestimuleerd en meridianen geactiveerd worden wat een energetisch gevolg heeft in het hele lichaam. Dit wordt afgesloten met het los masseren van de nek en schouders.

Deze prestatiegerichte maatschappij eist steeds meer van ons allen waardoor we soms te weinig aandacht geven aan ons kostbaarste bezit: gezondheid.
Als ik jou daarbij kan helpen doe ik dat met passie in mijn praktijk waar iedereen welkom is.
Lichaam en geest staan pas in volle kracht als de balans goed zit!

Dit wens ik iedereen toe,

Werner


Therapievormen

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna