Ademcoaching

Ademcoaching

Hyperventilatie, ademhalingsproblemen of andere klachten veroorzaakt door je ademhaling? Bij deze holistische benadering begeleid de ademcoach je naar een betere lichaam-ziel-geest verbinding, welke zich vrij snel in je leven vertaalt in een betere vitaliteit (betere lichamelijke conditie) en in een bewust, ontspannen en geïnspireerd leven vanuit jouw unieke, prachtige Identiteit!

​» Boek nu online een afspraak

Voordelen van Ademcoaching

  • Krijg controle over hyperventilatie.
  • Een paniekaanval? Pas ademcoaching toe!
  • Een redmiddel bij faalangst.
  • De juiste ademhaling voor meer ontspanning.
  • Kom dichter bij jezelf.
  • Heb je last van angsten of een angststoornis? Ademcoaching helpt!
  • En nog vele andere mooie resultaten.

 

Hoe verloopt ademcoaching

Onze coach besteedt eerst ruime aandacht aan jouw verhaal, klachten en vraagstelling. Daarna verduidelijkt ze wat ze jou kan bieden en hoe het begeleidingstraject zal verlopen. Na jouw beslissing om verder te gaan met de begeleiding worden alle afspraken vastgelegd.

Bij ademcoaching worden zachte, veilige integratiemethoden ingezet en vooral ook de ademhaling. Een open ademhaling is de verbindende schakel en de voornaamste energievoorziening van je wezen. Een juist en ruim gebruik hiervan leidt snel naar een betere vitaliteit en levenskwaliteit. - harmoniserend ademen - geeft een diepe harmonisatie (zelfheling) in het lichaam, in het gevoel, in het denken en in het spirituele bewustzijn. 

Ja, ik wil aan mijn ademhaling werken!     Maak hier een afspraak

Tarief ademcoaching:

  • Adem/Meditatie/Relaxatie coaching: €55 (60 minuten), in duo: €75

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be