Ademcoaching

Ademcoaching

Hyperventilatie, ademhalingsproblemen of andere klachten veroorzaakt door je ademhaling? Bij deze holistische benadering begeleid de ademcoach je naar een betere lichaam-ziel-geest verbinding, welke zich vrij snel in je leven vertaalt in een betere vitaliteit (betere lichamelijke conditie) en in een bewust, ontspannen en geïnspireerd leven vanuit jouw unieke, prachtige Identiteit!

​» Boek nu online een afspraak

Voordelen van Ademcoaching

  • Krijg controle over hyperventilatie.
  • Een paniekaanval? Pas ademcoaching toe!
  • Een redmiddel bij faalangst.
  • De juiste ademhaling voor meer ontspanning.
  • Kom dichter bij jezelf.
  • Heb je last van angsten of een angststoornis? Ademcoaching helpt!
  • En nog vele andere mooie resultaten.

 

Hoe verloopt ademcoaching

Onze coach besteedt eerst ruime aandacht aan jouw verhaal, klachten en vraagstelling. Daarna verduidelijkt ze wat ze jou kan bieden en hoe het begeleidingstraject zal verlopen. Na jouw beslissing om verder te gaan met de begeleiding worden alle afspraken vastgelegd.

Bij ademcoaching worden zachte, veilige integratiemethoden ingezet en vooral ook de ademhaling. Een open ademhaling is de verbindende schakel en de voornaamste energievoorziening van je wezen. Een juist en ruim gebruik hiervan leidt snel naar een betere vitaliteit en levenskwaliteit. - harmoniserend ademen - geeft een diepe harmonisatie (zelfheling) in het lichaam, in het gevoel, in het denken en in het spirituele bewustzijn. 

Ja, ik wil aan mijn ademhaling werken!     Maak hier een afspraak

Tarief ademcoaching:

  • Adem/Meditatie/Relaxatie coaching: €55 (60 minuten), in duo: €75

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be