Chinese Triggerpoint Dry Needling

Chinese Triggerpoint Dry Needling

Al gehoord van Dryneedling? Heb je pijnlijke spieren? Heb je al massages geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat? Kan je het niet goed verdragen als er te stevig wordt gemasseerd? Wil je snel resultaat? Dan is Chinese Triggerpoint Dry needling misschien wat je nodig hebt.

Maak een afspraak Chinese Dry Needling

 

Wat is Chinese Triggerpoint Dry Needling 

Triggerpoints (pijnlijke spierverhardingen) zorgen voor lokale en uitstralende spierpijn, stijfheid en bewegingsbeperking.
Tijdens deze behandeling worden ze pijnloos aangeprikt met een acupunctuur naaldje om een zogenaamde "release" van de spier te verkrijgen, er ontstaat een reflexmatige verkramping van de spier “twitch”.
Nadien ontspant de spier weer waardoor herstel kan optreden. De pijn neemt af en de spier- en gewrichtsfuncties nemen opnieuw toe.Voor wie is Chinese Triggerpoint Dry Needling

Voor mensen die te kampen hebben met tal van klachten:

  • Hoofdpijn
  • Hardnekkige nek & schouderpijn
  • Rugpijn
  • Pijn in armen/benen
  • Sportblessures... 
  • Uitstralingspijnen

je hoeft hier zeker niet bang te zijn voor naalden! Er word gewerkt met zeer kleine steriele naaldjes die je bijna niet voelt. Na de behandeling worden deze uiteraard ook weer verwijderd. 

 

Praktische info Chinese Dry Needling

Prijs: 50 Euro per sessie
Tijd varieert

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be