Gezond afvallen

Gezond afvallen

Passen je kleren niet meer, voel je je niet meer aantrekkelijk, voel je je moe en futloos of ondervindt je lichamelijke klachten door je gewicht? Afslanken of gezond afvallen heeft niet enkel impact op je figuur. Afslanken ondersteunt ook een gezond lichaam, een goed immuunsysteem. Via gezond afvallen bij de diëtist wordt je begeleidt naar een gezonde levensstijl en uiteraard een gezond gewicht.

Gezond afvallen? Boek hier uw afspraak

 
 
 
 
 

 

Waarom gezond afvallen en afslanken?

Ongeveer 60% van de bevolking in België heeft last van overgewicht. Het merendeel van deze mensen met overgewicht krijgt te veel energie (calorieën) binnen of verbruikt niet genoeg energie. Overgewicht kan dikwijls alarmerend worden: denk hierbij aan hart- en vaataandoeningen, diabetes, nierproblemen, spastische darm, gewrichtsproblemen en zelfs psychische klachten. Afvallen op een gezonde manier of in ieder geval gezonder afvallen is de boodschap! Daarom kijkt onze afslankcoach naar wat het beste is voor jou en creëert voor jou een haalbaar plan op maat. Gezond leren eten, weten wat we wel kunnen eten, wat goed is voor jouw lichaam. De juiste voeding voor jouw lichaam ontdekken en zo verstandig afvallen.

Voordelen van gezond afvallen

 • Eindelijk je streefgewicht bereiken.

 • Geen honger gevoel

 • Betaalbaar en haalbaar afvallen.

 • Op een gezonde manier afvallen en weer gezond worden.

 • Voedingsschema om een ziekte zoals diabetes onder controle te krijgen

 • Het lichaam ontgiften

 • Een gezond gewicht behouden tijdens en na een zwangerschap.

 • Energiek worden

Ja, ik wil afvallen & gezond leven!    Maak hier een afspraak

Op een gezonde manier afvallen: Jouw plan op maat!

Samen met jou werkt onze specialiste Erin van Ruijssevelt een uitgebreid voedingsplan op. Dit persoonlijk afslankingsplan bestaat uit de combinatie van gezond vermageren tips en gezonde voeding. Ze legt uit hoe gezond afvallen makkelijk wordt, volgens jouw behoefte. 

Je krijgt een uitgebreid voedingsplan, onder andere met gezonde tussendoortjes, bewuste maaltijden. Want afvallen is ook een ontdekkingstocht naar de meest gezonde voeding om blijvend je gewicht op peil te houden. Dus, als je je afvraagt ‘hoe kan ik het beste gezond afvallen?’, pak het dan verstandig aan. Gezond of bewust afslanken doe je dus niet met een duur proteïne dieet maar met persoonlijke en gezonde begeleiding van een specialist! 

Traject gezond afvallen:

Naast voeding is ook jouw lichaamssamenstelling heel belangrijk. Daarom wordt er tijdens elke consultatie een volledige meting van jouw huidige lichaamssamenstelling uitgevoerd. De meting wordt uitgevoerd met het BIA (Bio-elektrische impedantie analyse) - toestel. Ik heb er voor gekozen om met dit toestel te werken omdat het toestel veel meer zegt dan gewoon jouw gewicht. Het toestel meet jouw vetmassa, spiermassa en het vochtgehalte in jouw lichaam. Door deze parameters te meten, kunnen we zien of jouw lichaam goed gevoed is.​De resultaten van deze metingen worden iedere keer besproken en vergeleken met de voorgaande resultaten. Je krijgt ook elke keer een uitprint van jouw resultaten mee naar huis.

 • Eerste consultatie: De  eerste consultatie is een soort kennismakingsgesprek. Het is de bedoeling dat ik meer te weten kom over wie jij bent en wat jouw verwachtingen zijn. Jouw dagelijkse routine wordt besproken en we bekijken jouw huidig eetpatroon.Jouw lengte, gewicht en lichaamssamenstelling worden gemeten.

 • Tweede consultatie: Tijdens de tweede consultatie krijg je een uitgebreid en persoonlijk voedingsplan. Hiermee kan je dan aan de slag gaan. Tijdens deze consultatie zal opnieuw de samenstelling van jouw lichaam worden gemeten.

 • Opvolgconsultatie:​ Tijdens de opvolgconsultaties bekijken we hoe je aan de slag bent gegaan met de adviezen. We bekijken de evolutie en de veranderingen in jouw eetpatroon en in jouw lichaamssamenstelling. We gaan er dieper op in waar nodig.

Tarieven Gezond afslanken:

 • Eerste consultatie ​     1u30 60 €​(duo gesprek: 80 €)
 • Tweede consultatie   45 min 40 €​(duo gesprek: 60 €) 
 • Opvolgconsultaties   30-35 min 30 €​(duo gesprek: 50 €) 

 

Ben je op zoek naar Gezond afvallen in Sint-Niklaas of een gediplomeerd Diëtist?? De Diëtist en voedingsspecialist van Gezond op Maat helpt je graag!

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna