Gezond afvallen

Gezond afvallen

Passen je kleren niet meer, voel je je niet meer aantrekkelijk, voel je je moe en futloos of ondervindt je lichamelijke klachten door je gewicht? Afslanken of gezond afvallen heeft niet enkel impact op je figuur. Afslanken ondersteunt ook een gezond lichaam, een goed immuunsysteem. Via gezond afvallen wordt je begeleidt naar een gezonde levensstijl en uiteraard een gezond gewicht.

Gezond afvallen? Boek hier uw afspraak

 
 
 
 
 

 

Waarom gezond afvallen en afslanken?

Ongeveer 60% van de bevolking in België heeft last van overgewicht. Het merendeel van deze mensen met overgewicht krijgt te veel energie (calorieën) binnen of verbruikt niet genoeg energie. Overgewicht kan dikwijls alarmerend worden: denk hierbij aan hart- en vaataandoeningen, diabetes, nierproblemen, spastische darm, gewrichtsproblemen en zelfs psychische klachten. Afvallen op een gezonde manier of in ieder geval gezonder afvallen is de boodschap! Daarom kijkt onze afslankcoach naar wat het beste is voor jou en creëert voor jou een haalbaar plan op maat. Gezond leren eten, weten wat we wel kunnen eten, wat goed is voor jouw lichaam. De juiste voeding voor jouw lichaam ontdekken en zo verstandig afvallen.

Voordelen van gezond afvallen

 • Eindelijk je streefgewicht bereiken.

 • Geen honger gevoel

 • Betaalbaar en haalbaar afvallen.

 • Op een gezonde manier afvallen en weer gezond worden.

 • Voedingsschema om een ziekte zoals diabetes onder controle te krijgen

 • Het lichaam ontgiften

 • Een gezond gewicht behouden tijdens en na een zwangerschap.

 • Energiek worden

Ja, ik wil afvallen & gezond leven!    Maak hier een afspraak

Op een gezonde manier afvallen: Jouw plan op maat!

Samen met jou werkt onze specialiste Carine Vermeiren een uitgebreid voedingsplan uit. Dit persoonlijk afslankingsplan bestaat uit de combinatie van gezond vermageren tips, gezonde voeding en/of de nodige voedingssupplementen. Ze legt uit hoe gezond afvallen makkelijk wordt, volgens jouw behoefte. 

Je krijgt een uitgebreid voedingsplan, onder andere met gezonde tussendoortjes, bewuste maaltijden. Want afvallen is ook een ontdekkingstocht naar de meest gezonde voeding om blijvend je gewicht op peil te houden. Dus, als je je afvraagt ‘hoe kan ik het beste gezond afvallen?’, pak het dan verstandig aan. Gezond of bewust aslanken doe je dus niet met een duur proteïne dieet maar met persoonlijke en gezonde begeleiding van een specialist! 

Tarieven & praktische info sessie Gezond afvallen 

Hoe gezond afvallen? De afslankcoach leert het je in individuele sessies. Samen bekijken we wat het beste werkt voor jou!
Intakegesprek: Prijs: 40 euro - Duur: 60 minuten
Vervolgconsult: Prijs: 15 euro - Duur: 20 minutenTraject gezond afvallen:

Tijdelijke actie!! Prijs: 390 euro ipv 600 Euro - Duur: 9 sessies

 • 9 persoonlijke sessies voor gezond afvallen tegen een betaalbare prijs (= 30 euro per sessie)

 • Gratis voedingssupplementen t.w.v. 70 Euro

 • Persoonlijke werkmap

 • 2 sessies op de Formostar t.w.v.130 Euro

Extra snel afvallen & ontgiften? Ontdek Formostar!

Tarief Formostar. klik voor meer info 

 • 1 beurt: 65 euro

 • 5 beurten: 300 euro

 • 10 beurten: 500 euro

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

"Het concept sprak mij direct aan wanneer ik ervan hoorde, direct een afspraak gemaakt bij een therapeut. Ik voel me hier gelijk thuis. Doordat de therapeuten samenwerken weet je perfect dat je in goede handen bent en je probleem 100% onderzocht en behande ...„Klant: Els W
"Jaren lang sukkelde ik met nekpijn en daardoor ook spanningshoofdpijn. Ik was al ettelijke keren bij de kinesist geweest maar dit werkte niet voldoende, de pijn en hoofdpijn bleef altijd aanwezig op de achtergrond. Tot ik vorig jaar de dieptemassage ontde ...„Klant: Eindelijk van Nekpijn verlost

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Alterna
webdesign w247.be