Hypnose

Hypnose

Hypnose werkt echt! Lukt het niet om op lange termijn van je problemen af te raken, blijf je hervallen in oude patronen? Dan kan je jouw onderbewustzijn via hypnose & hypnosetherapie snel en effectief “her-programmeren”. Met een gemiddelde slaagkans van 90% is dat voor jou OOK mogelijk. Hypnose therapie kan jou helpen om angsten te overwinnen, positiever in het leven te staan, gewoontes te doorbreken en zoveel meer.

Boek hier een hypnose sessie 

Hypnose werkt echt, ontdek het zelf

Sommige mensen hebben een verkeerd of negatief beeld van hypnose; je gaat niet kakelen als een kip en je maakt jezelf niet belachelijk. Zie hypnose als de therapie die dieper gaat als alle andere. Dit omdat je in contact komt met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn kan je ook wel zien als jouw besturingscentrum dat opgebouwd is uit herinneringen en gewoontes. De hypnotherapeut maakt contact met jouw besturingscentrum / onderbewustzijn en probeert met speciale technieken jouw herinneringen en gewoontes te herstructureren, of jou deze opnieuw te laten meemaken zodat je dingen op een andere manier leert bekijken.

Voordelen van hypnose

  • Effectief oude patronen doorbreken
  • Kom in contact met je onderbewustzijn
  • Diepgaande therapie
  • Je hoeft niet uren te praten over je problemen
  • Breed inzetbaar

 

Vraag een intakegesprek aan

Waarbij kan hypnose helpen?

Hypnose kan helpen bij  onder andere depressie, angsten, jeugdtrauma’s, negatief denken, overgewicht, stress, seksuele problemen, problemen waarvan u de oorzaak niet kent….

De bekendste behandelingen via hypnose zijn:

 

Hoe verloop een hypnose behandeling

We starten altijd met een intakegesprek, dit gebeurd meestal vooraf telefonisch. in dit gesprek gaan we onderzoeken wat uw exacte probleem is en zullen we kijken welk behandeltraject nodig is. Voor bepaalde behandelingen is 1 sessie hypnose in de praktijk nodig waarna u een mp3 mee naar huis krijgt om dagelijks of wekelijks naar te luisteren. Andere problemen of situaties vereisen meerdere sessies. Bij het intakegesprek wordt duidelijk met u besproken hoeveel sessies u nodig zal hebben. normaal zijn dit 1 a 2 sessies (voor verslavingen kunnen dit er 3 a 4 zijn)

Eenmaal we starten met de hypnose therapie komt u bij de volgende afspraak binnen en neemt u plaats op de behandeltafel zodat u gemakkelijk ligt en u zich goed kan ontspannen. Er wordt je gevraagd om de ogen te sluiten en enkel nog naar mijn stem te luisteren. Ik begeleid u doorheen de volledige hypnose. Aan het eind van de hypnose sessie wordt u rustig "wakker" en u herinnert zich alles wat ik u gezegd heb tijdens de sessie. Eenmaal u terug thuis bent zult u verschil beginnen opmerken voor hetgeen u in behandeling bent gekomen.


Hypnose tarieven & praktische info

De tarieven voor de hypnose zijn afhankelijk van het traject dat nodig is voor het oplossen van uw situatie.
125 Euro per sessie
Sessie duur ongeveer 60 minuten. Eerste afspraak ongeveer 75 minuten.

Vraag meer info of boek een hypnose intake gesprek
 

De hypnose praktijk Gezond op Maat in Sint-Niklaas is makkelijk te bereiken voor mensen uit Gent of voor mensen die op zoek zijn naar hypnose in Antwerpen. 

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna