Lifecoaching

Lifecoaching

Lifecoaching is iets voor jou als je; geen antwoorden vindt op belangrijke levensvragen, je geen of moeilijk knopen kan doorhakken, je leven lijkt ‘stil’ te staan, je kampt met lichamelijke klachten door spanning en stress (nek- en rugklachten, spanningshoofdpijn, migraine,…). Kortom je zit niet lekker in je vel en je krijgt jezelf niet in beweging naar een oplossing.Iedereen ervaart momenten waarop het leven niet stroomt zoals je zou willen. De lifecoach helpt!

Ik wil een vrijblijvend intake gesprek lifecoaching

Wat is Lifecoaching

Met Life Coaching wordt je persoonlijk begeleid naar inzichten waardoor je weer zelf oplossingen ziet en weer in beweging kan komen . Een actie- en doelgerichte aanpak, geen ellenlange trajecten.

Life Coaching brengt inzichten bij volgende thema’s:

  • je energiebalans zoeken
  • emotionele problemen aanpakken
  • gezonde relaties uitbouwen
  • je eigen gedrag beter begrijpen en veranderen
  • uit een negatieve spiraal komen
  • helpen bij het ontdekken van je kwaliteiten en herstellen van je zelfvertrouwen
  • leren verbinden met anderen
  • kanaliseren van woede en frustratie
  • overtuigingen veranderen
  • je eigen leven terug in handen nemen

 

Wat doet de lifecoach?

De Life Coach richt zich op wie je nu bent, in je omgeving nu, rekening houdend met wat je nu kunt doen. Bewuste en onbewuste processen spelen een belangrijke rol om je doel te bereiken. Je motivatie wordt op gang gebracht om te veranderen. Life coaching is een persoonlijk bewustwordings- en leerproces. Je zet (kleine) stappen in de richting van je doel, rekening houdend met jouw mogelijkheden en tempo.

“Taking the smallest possible step to start the movement.”

 

Meer weten of starten met Lifecoaching?

Vraag gerust een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Op basis van dit kennismakingsgesprek beslis jij al dan niet door te gaan met de lifecoaching. 

Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!
""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna