Logopedie

Logopedie
Welkom bij uw toegewijde logopedist in Sint-Niklaas. Bij ons kunt u rekenen op professionele zorg en ondersteuning bij spraak- en taalproblemen voor zowel kinderen als volwassenen.


Lauranne Smet is een gepassioneerde logopedist met een focus op het verbeteren van communicatievaardigheden. Met een empathische benadering en up-to-date kennis zet zij zich in voor het welzijn van haar patiënten.

Kinderlogopedie

Bij onze logopedist staat kinderlogopedie centraal. Wij bieden gespecialiseerde behandelingen voor kinderen met articulatiestoornissen, taalachterstand en andere spraak- en taalproblemen. Onze benadering is speels en afgestemd op de unieke behoeften van elk kind.

Volwassenenlogopedie

Voor volwassenen met stotterproblemen, stemstoornissen of andere communicatie-uitdagingen biedt Lauranne Smet doelgerichte logopedische zorg. Wij streven naar effectieve resultaten en een verbeterde communicatiekwaliteit.

Waarom kiezen voor logopedie bij Gezond op Maat?

Individuele Aandacht: Bij ons staat elke patiënt centraal, met persoonlijke aandacht voor de unieke behoeften.
Professionele Expertise: Lauranne Smet is een ervaren logopedist met een brede kennis van spraak- en taalstoornissen.
Locatiegemak: Onze praktijk bevindt zich in het hart van Sint-Niklaas, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor leerlingen van centrum scholen & inwoners van de stad en omliggende gebieden.


Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor vragen of om een afspraak te maken. Verbeter de spraak- en taalvaardigheden van uzelf of uw kind met de professionele logopedische zorg in Sint-Niklaas.


Logopedie Sint-Niklaas, Kinderlogopedie Sint-Niklaas, Logopedist Lauranne Smet, Spraaktherapie Sint-Niklaas, Taalontwikkeling behandeling, Volwassenenlogopedie, Communicatiestoornissen specialist


Beschikbare therapeuten

Klanten getuigen

""Jarenlang heb ik allerlei soorten dieet en voedingsprogramma's gevolgd.Telkens heb ik mijn streefgewicht wel gehaald, maar na enkele maanden verviel ik weer in mijn oude slechte gewoontes en ging steeds terug naar mijn oude gewicht. Wat toch een verschi ...„Klant: Eindelijk mijn ideale gewicht
""Onlangs heb ik de  "workshop Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt. Daarom is deze wo ...„Klant: Het anti-stress dieet werkt!

Volg ons op Facebook

Gezond op Maat

Coach & Consult BVBA
BE0806838575

Alterna
webdesign w247.be